Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nagyon bunkó velem, pedig kisbabánk született. Csúnyán beszél velem és azt mondja nem nagy szám hogy gyereket szültem neki.2 hete beborult az agya, beszélni nem beszél, nem hajlandó. Mit tegyek? Egy férfi aki szeret az nem ilyen.
Vegyetek egy mély levegöt és nöjetek fel a feladathoz.
A párod megijett mert most kezdi kapizsgálni hogy mekkora felelőség a gyerek.
Az meg hogy testileg nem közeledik az épp most szülő nöhőz nem egyedi példa és idővel változni fog.
Te is légy kicsit éretebb és ne fuss el a problémák elöl, ne nyagasd hogy beszéljen mert úgyse fog.
Ne játsza egyikötök se a mártírt.
tok bunko
vedd kezed ala az ugyet fenyegesd meg:D
Mondd meg neki halal komojan h ha ezt nem hagyja abba es nem hajlando beszelni kereshet masikat ...de inkabb terjen eszhez foleg a gyerek miatt
Milyen embernek kell lenni ahhoz, hogy valaki a saját gyerekéről és élete párjáról ne vegyen tudomást? Ott hagyni a gyereket? Milyen emberek vannak, most komolyan...?! És azt írod, úgy érzed, még élvezi is. Mi ez az ellenállás veletek szemben? Jajj istenem...na nem akarlak elkeseríteni, de ez egy piszok dolog, ezt Te is érzed.
Egy tanácsot, egy fontos dolgot mindenképp szeretnék mondani (saját tapasztalat): a baba, akármilyen hihetetlen is, de megérzi a szülőkben lévő feszültséget. Mutasd ki felé minél jobban a szeretetedet, és ha lehet, előtte ne veszekedjetek. Amúgy a férjeddel mióta ismertétek egymást a házasság előtt? Mennyi időre vállaltátok a gyereket? És eddig nem mutatott rá semmilyen jel, hogy hajlamos az ilyenre?
A gyerekszülés tényleg nem nagy szám!
A világon majd' minden második ember szül!
Én sem akartam gyereket soha, de van négy.
Persze nem szóltam be a volt feleségeimnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!