Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A hazug a hibás, vagy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hazug a hibás, vagy aki kutakodik?

Figyelt kérdés

A barátom megígért nekem valamit. Volt egy sejtésem, de ahhoz, hogy kiderítsem betartja e a szavát, a dolgai között kellett "kutakodni", amiből kiderült hogy nem igazán tartja a szavát .

Rákérdeztem, szembesítettem, ő hazudott nekem, mégis én vagyok a fő bűnös szerinte, amiért a cuccai között matattam.

Szerintetek?

2019. ápr. 30. 00:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

Igazából, a korrekt válaszhoz tudni kellene, hogy mit kutakodtál. Pl. megígérte, hogy kidobja az exétől kapott ajándékokat és te megtaláltad, hogy mégsem tette... Vagy megígérte, hogy nem levelezik valakivel és te a szgépén kutakodva megtaláltad, hogy de még is.... Mindkettőnél a bizalmad ment tönkre, mégis a 2.-nál mindketten hibásak vagytok, az elsőnél meg csak te a meglátásom szerint, mert az a múlt része.

A bizalomért harcolj, hogy visszanyerd te is és ő is.

2019. ápr. 30. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:

#11 vagy mondjuk drogot rejtegetett. Egyszer volt olyan párom, aki füvezett, azt mondta abbahagyja, persze nyilván nem, továbbra is heti szinten szívta. Mikor szembesítettem ő is nekem esett, ahogy a kérdező párja is neki. Na, akkor jöttem rá, hogy ennek nincs jövője, és viszontlátás'. Engem arra emlékeztet kísértetiesen a leírás.

Persze, sok minden más is lehet, szóval tényleg ismerni kellene a körülményeket, mert nagyon nem mindegy. Viszont hibást keresni valahol felesleges. Bármi is az, nem fog letenni róla, te pedig nem tudod elfogadni. Nincs közös nevező, és láthatóan kompromisszum se.

2019. ápr. 30. 12:04
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Úgy bírom mikor kőrbe írják az emberek a gondot de ahhoz hogy értelmes válasz legyen a lényeget kihagyják. Nem mindegy milyen pitiáner dolgon akadtál ki vagy nagy dolog e ? Nem szép hazudni de nem szép kutakodni sem.
2019. ápr. 30. 12:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Mind a kettő. De sztem a hazug ennyire gyanús, akkor nem kutatott volna a kutatós. De attól a kutakodás sem szép dolog, sőt.
2019. máj. 1. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!