Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar velem le feküdni velem lehet a baj?
21 éves vagyok, a barátom 25. Fél éve vagyunk együtt lassan, hirtelen kapcsolat lett gyorsan jött de jól éreztük magunkat egymás mellett hát ki alakult a kapcsolat.
Le feküdtünk már, de az a helyzet hogy csak akkor feküdt le velem ha jöttünk valami buliból és meg ittunk már, józanon soha egy ujjal sem ért hozzám és nem is próbálkozik egyáltalán. Mi lehet a baj?
Milyen volt az együttlétetek?
Ő hogyan emlékszik vissza rá?
Elmosódva talál szépnek lehet.
32/f
Hát első köszönöm szépen nagyon kedves vagy :D nem vagyok sem ronda sem büdös ahogyan írtad. Megvagyok elégedve a külsőmmel, tornázok is jó alakom van és az arcommal sincs semmi probléma.
Ő mondta nekem hogy nagyon jó volt neki, és részegen nagyon merész de józanon egyáltalán és tényleg nem tudok mire gondolni.
Ha csak részegen merész, akkr egy alkoholistával kell leélned az életed, hogy boldog legyél és szex is legyen.
Egyébként nem értem ha józan miért nem kezdeményezel te?
Nincs sehol sem megírva, hogy a szexet a férfinak kell kezdeményezni, más pároknál is változó, mikor ki kezdeményez.
Próbáltam kezdeményezni, annyi volt a válasz hogy ne csináljuk már ezt, vagy a másik szokásos válasz lassan megyek haza már.
Szégyellek ezek után kezdeményezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!