Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolja még valaki ezt rajtam kívűl?
Butaság így gondolkozni. Ilyen fiatalon senkinek nem elvárás, hogy saját lakása legyen. Ha két munkahelyed van egyszerre akkor annyira nem lehet rossz azért az anyagi helyzeted sem.
Én amikor összejöttem a párommal (21 évesen) kollégista egyetemista voltam. Szerintem el tudod képzelni milyen volt az anyagi helyzetem. Volt olyan randink ami kis túlzással abból állt, hogy vettünk kenőmájast meg fél kiló kenyeret... :D Vannak az embernek ilyen időszakok amíg fiatal, ezzel semmi baj nincsen. Sőt, becsülendő, hogy dolgozol és törekszel arra, hogy jó anyagi helyzeted legyen. Ilyen fiatalon ez bőven elég teljesítmény. Soha nem zavart, hogy csóró a párom, mert tudtam, hogy ideiglenes állapot, sokkal több van benne és majd egyszer jó kis életünk lesz. Ő szintén így állt hozzám. Bőven elég "eredmény" volt mindkettőnknek, hogy dolgoztunk és tanultunk.
*vagy
Szóval felesleges ilyen miatt bárkit ellöknöd magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!