Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a kiégés, és üresség érzés ellen? 32N
Figyelt kérdés
A párom félévig más országban dolgozik. (2 hónapja van távol, nem látogatható)
Ez a 3. ilyen ciklus. Mondhatni rutinunk van. Ez most más.
Hűséges vagyok. Minden nap hívjuk egymást.
Viszont amióta elment eltűntek a mindennapjaimból az érzések. Se boldogság, se szomorúság. Akár egy 'érzéstelenítés'.
A saját életem egy állókép. Az idő meg üresen telne és nem lennék a része.
Peddig aktívan élek, mint eddig.
Szeretnék rendeződni amikorra haza jön.
Valaki tud segíteni, hogy lehet ebből kikerülni?
2019. ápr. 24. 00:40
11/13 anonim válasza:
Találd fel magad, legyen önálló életed. Járj el sportolni, kirándulni, túrázni, várost nézni, barátnőkkel szórakozni, stb. Sokkal gyorsabban megy az idő, ha elfoglalod magad.
12/13 anonim válasza:
Estefelé nyomunk pár kör PUBG-t, gyere csatlakozz hozzánk
13/13 anonim válasza:
Sztem elnyomod az erzeseidet h ne legyen rossz h egyedul vahy!
Pasizz o is kvazik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!