Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha úgy éreznéd hogy a párod érdeklődik még az exe iránt?
Együtt vagyunk egy éve, a volt barátnője az elején nagyon vissza akarta a páromat szerezni és foggal-körömmel azon volt, hogy minket szét válasszon. Nekem ebből elegem lett és szétmentünk kb egy hónapra, majd kibékültünk. Letiltotta az exét mindenhonnan, mert az állandóan felkereste, majd kb fél éve észre vettem hogy feloldotta. Nem tudom mi történt köztük, bizonyítékom semmire sincsen. A csajnak elég rég óta van már új párja, de az mellett is volt hogy felkereste páromat. Hiába mutatja ő is meg a barátja is a külvilág felé, hogy tökéletes a kapcsolatuk, a csaj még mindig velünk van elfoglalva, és ha teheti provokál minket.
Kicsit úgy érzem párom még mindig nincs túl rajta. Pontosan nem tudom mitől érzem így, lehet csak félek tőle mivel volt már hogy ő kereste fel a csajt ahogy már írtam. Meg mikor meglátta a közös képüket az új barátjával kicsit fura lett a viselkedése.
A párommal való kapcsolatomban eléggé feszélyez ez hogy nem tudom mi is történik a hátam mögött ha történik valami.. és nem tudok vele úgy bánni ahogy kéne mert ettől tartok hogy van egymáshoz közük
Te így hogy nem tudod mi is történik mert semmire sincs bizonyítékod mit tennél a helyemben?
Megmondanám neki, hogy:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!