Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti ha nem kívántátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ha nem kívántátok a szexet, nem is szerettétek a párotokat?

Figyelt kérdés

Elegem van, heti 2x van már csak szex, neki minden mindegy, teljesen unalmas. Amikor szexelünk, akkor kíván, elélvez, kielégít. De néha már könyörögnöm kell nő létemre. Tegnapelőtt sem volt semmi, mondtam h jó, biztos azért, mert azelőtt nap volt, de tegnap is már úgy feküdt le, hogy ő fáradt... én viszont totál fel voltam izgulva. Reggel bejött megpuszilt, hozzámbújt, azt hittem, végre szexelünk, odanyúltam, csináltam neki kézzel, de semmi interakció.... egyáltalán semmi. Én már nedves lettem, és mikor abbahagytam, feküdt még egy kicsit, kinyújtózott és kiment a kertbe.

Elegem van. Ez annak a jele, hogy nem szeret?

Legalább, ha el lennék hízva, vagy csúnya lennék, de nem. Ugyanúgy figyelek a szépségápolásra. Már egy éve vagyunk együtt, és korábban napiszinten szexeltünk, most pedig már csók sem, csak ritkán, ha megkérem (ja, nagyon ciki), akkor pár másodpercig, és elhúzza a száját. Nagyon rosszul esik.

Elbeszélgetek vele erről, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

24/L

2019. ápr. 22. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
49%

Hát nemtudom..

Sztem tok normális h egy 24 éves nőnek több igénye van heti 2 alkalomnál...

Az én párom 39 én meg 29 mégis többet szexelunk. Igaz csak 2 éve vagyunk együtt, egymás miatt váltunk el. Nagy az izgalom még! De akkor is...

2019. ápr. 22. 10:58
 12/17 anonim ***** válasza:
39%

"A szexért, minden munkát képesek voltunk abbahagyni."

Ha képes vagy feladni érte mindent, úgy elborul az agyad, akkor az már függőség, szexmánia. És az olyat, mint elfogadott betegség, kezelni kell. Csak persze ezt senki sem ismeri be, jön azzal, hogy neki ennyi az igénye.

2019. ápr. 22. 11:00
 13/17 A kérdező kommentje:

Sose parancsolnám... most is vártam, hátha felizgul, de semmi. Nyilván nem szóltam érte.

Amúgy pont a mértéktelenségem miatt szakított velem, mert sokat csüngtem rajta, ő is rajtam, de ő már megunta a 0-24 szolgáltatot. Azóta viszont van saját elfoglaltságom, léteznek rajta kívül a barátaim is (korábban azért is hanyagoltam, mert nagyon toxikus módon féltékeny lett arra, ha mással is időt töltök nemcsak vele). Szóval ez a csüngés ő miatta is köszönhető.

Szerencsére megszűnt, de lehet akkor a szexben még ugyanannyira mértéktelen vagyok.

2019. ápr. 22. 11:03
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Amikor 24 éves barátnőm volt...majdnem minden nap volt szex volt hogy egész éjszaka... Mondjuk én is 24 voltam.
2019. ápr. 22. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Lehet megkövezni, de ez így szerintem sem oké. Gondolkodj el, meddig bírod csinálni.
2019. ápr. 22. 13:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Az a baj Kérdező, hogy más az igényetek szex terén. Neki elég a kevesebb és valahol nyomás alatt érzi magát ő is. Te pedig fusztrált vagy. Mindkettőtök oldala valahol jogos. Valóban a kérdés, hogy ezt meddig bírod így csinálni, mert hosszú távon ez eléggé esélytelen így.
2019. ápr. 22. 13:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Az első barátom is ilyen kis igényű volt. Mi 2 évet voltunk együtt, az elején minden pillanatban csinálta volna, kb. 1 év után múlt ez el neki is. Heti egyet kikönyörögtem, nyelves csóknál meg elfordult 5 mp múlva. Nekem is mondta a fáradtságot, meg hogy fáj ez meg az, érdekes módon szex előtt kezdett el fájni közvetlenül, azelőtt nem.

Amúgy, utólag bevallotta, hogy azért nem akart szexelni, mert volt párszor, hogy nem állt fel neki és félt. :D Nálatok nem lehet ilyen probléma?

Amúgy egy ilyen eléggé haza tudja vágni a nőiességet...

2019. ápr. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!