Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye hogy kiderul a hazugság?
Most tényleg megöl? Ne hagy már magad.
32/f
Na Mari ezt most beszoptad, mert gyk-zok én is. Holnap megyek is és jól megöllek, ha nem esik az eső.
(nemám, csak viccelek)
32/f
Ha lenne egy kis eszed, akkor ahelyett, hogy azon gondolkodnàl, eltitkolható-e a hazugsàg, inkàbb azon filóznàl, mit keresel egy ilyen birtoklàsmàniàs agresszív barom mellett.
Ja, tudom, szereted. Majd szeresd akkor is, ha később megalàz, meg a sz****t is kiveri belőled. Meg amikor màr annyira függsz tőle, hogy nem tudsz hova menni.
Én a helyedben ezutàn a beszólàs utàn, ha szeretem, ha nem, elhagynàm, ès keresnék egy normàlis önèrtékelèssel ès önbizalommal rendelkező FELNŐTT férfit.
Az ilyen gyàva csicska meg, mint a baràtod, aki képes lenne megütni egy nőt (plàne a múltja miatt, amihez mellesleg semmi köze) maradjon szèpen magànak.
Tőlem úgy repült volna, hogy a lába nem éri a földet.
Ettől függetlenül szerintem felesleges titkolözni. A múltad a tied, semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!