Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki érezte már ezt? Mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érezte már ezt? Mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
2,5 éve vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretem és vele akarok maradni, egyrészt jól megvagyunk másrészt nincs kedvem már párt keresgélni, én vele le tudnám élni az életem. Nem is az a probléma, hogy már nincs az a nagy szerelem, legalabbis az ő részéről egyáltalán nem látom/érzem, hiába mondja, de ez még nem is lenne baj, hiszen ennyi idő után már átalakul a szerelem szeretetté, de sokszor csúnyán beszél velem, belémköt, és szinte egyáltalán nem ér hozzám. Azt mondja neki a szex soha nem volt fontos, nincs rá nagy igénye. Tudom hogy nem csal meg. Csak az a probléma hogy nekem lenne rá igényem, hiszen ez természetes szükséglet. Ő ezt pontosan tudja mégse tesz semmit. Nem csókol, nem bújik hozzám, egyáltalán nincs szenvedély, ami a kapcsolat elején még megvolt. Nekem ez iszonyatosan hiányzik. Beszélni próbáltam már vele számtalanszor, jelezni is, de nem lehet. Ideges lesz. Egyre inkább érzem ennek a hiányát, az érintés, intimitás, szenvedély, illetve hogy néha mintha egyáltalán nem tisztelne, nem beszél szépen velem. Tanácstalan vagyok, sokat rágódom ezen, nem tudom mit tehetnék. Szakítani nem szeretnék. Tudnátok tanácsot adni?
2019. ápr. 18. 12:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs esetleg valami problémája,pl munkahelyi,stb ami miatt ideges és depis lehet, akkor hagyd ott.Sajnos úgy tűnik, már csak kényelemből van veled.
2019. ápr. 20. 07:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatot akkor lehet helyrehozni, ha mindkét fél akarja. A ti esetetekben csak te akarod, ez egyértelmű. A másik probléma meg az, hogy te meg akarod változtatni. Ő ilyen, ez az alaptermészete, hogy nem bújik, nem szeretget, és bunkón beszél veled. A kapcsolat elején visszafogta magát, olyankor mindenki a jobbik oldalat mutatja, de az a múlt, egy álarc, és ha a fejed tetejére állsz, akkor sem hozhatod vissza. Te nem őt szereted, hanem egy álomképet, hogy milyen lehetne vele. De sosem lesz olyan, mert az nem a valóság. Ezt tudatosítsd magadban. Tudom, hogy nehéz, hisz te olyannak ismerted meg, olyannak szeretted meg, és emiatt azt érzed, hogy képes lenne rá újra, hisz akkor is magától képes volt rá... Meg olyan pici kellene neked, olyan kevéssel is beérnéd, miért nem teszi már meg? Sose fogja megtenni, ezt engedd el. Így is ő az Igazi? Így is boldog vagy mellette?

Csak az idődet pazarlod, ez egyre rosszabb lesz. A végén meg lelép mással, mert ő nem szeret téged.

2019. ápr. 20. 08:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Barátod kényelemben van, tudja, hogy bármit megtehet veled, avagy szándékosan provokál , hogy szakíts vele. Furcsa, hogy ezek a dolgok mellett úgy érzed o az igazi és leélnéd vele az életed. Azért lesz ideges amikor felhozod, mert szerinte ez így rendben van, "jobban tudja mint te", nem tekint rád egyenlő félként. Ha ez neked megfelel, sok sikert, ha ennél többre vágysz, szembesítened kell egyértelműen, hogy neked ez fontos és ha nincs változás szakítás lesz. Ha ezt mihamarabb nem tisztázod vele készülj fel, hogy jövőben rosszabb lesz.
2019. ápr. 20. 08:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Vagy megszoksz, vagy megszöksz, ahogy a szólás mondja. Ez jobb nem lesz, csak rosszabb. Ridegtartásban akarod leélni az életedet. Előbb-utóbb úgyis lesz szexpartnered, akkor meg minek kötöd le magad kényelemből. Se szerelem, se szex, se gyengédség, figyelmesség, kedvesség, ragaszkodás. Előtted az élet, vágj bele.
2019. máj. 7. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!