Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fiatal lányok kis szerelemi bánatokkor mindig azt mondják meg akarnak halni meg megölik magukat de mitöl van ez?
Általában csak a figyelmet akarják magukra felhívni. Ilyenkor egy alapos fejmosás segíthet. Nekem sajnos szerencsém volt átélni az egyik volt barátnőm öngyilkossági kísérletét, de szerencsére nem járt sikerrel, később bevallotta, hogy csak figyelmet akart.
Fiatalok, tapasztalatlanok, fogalmuk sincs az életről és annak sokszínűségéről stb. Sokáig lehetne ezt a témát boncolgatni.
Igen... Az első csalódásuk. Mikor Én jártam egy sráccal, Én akkor voltam 15, Ő 18, úgy átb@szott, hogy eszméletlen, nem is gondoltam volna róla. Megcsalt az akkori "legjobb barátnőmmel". De nem csak csók volt ám, hanem dugt@k. Ezt mindketten titkolták előttem, csak fél évig tudták, mert utána kiderült. És itt teljesen offon voltam, nem érdekelt semmi, teljesen idegbeteg lettem, utáltam mindenkit, nem tudtam senkiben sem megbízni. Ezt sajnos magamon vezettem le. Bár egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy öngyilkos legyek, csak fájdalmat akartam okozni magamnak (nem tudom miért, visszagondolva elég nagy hülyeség volt), de eszembe sem jutott, h felvágjam az ereim vagy hasonló. " Egyszerűen csak " borotvával, üveggel vágdostam a lábam.. ( azért itt, mert itt nem volt feltünő) Addig csináltam, míg túltettem magam ezen az egészen és csak akkor, mikor eszembe jutott a dolog és ideges voltam. Hál'istennek ezt kinőttem, és megfogadtam nem csinálok ehhez hasonló baromságokat.
:)
Ahogy mondod,haverom!Jó dolog egy sportoló szájából hallani,hogy tényleg vannak nőknek és férfiaknak(esetenként mindkettőnek)való sportágak:)Engem ezért mindig leugatnak...
A kézit is nagyon bírom különben.Az mondjuk teljesen más,de hát minden sportágnak megvan a maga szépsége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!