Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik fél jóval tehetősebb a másiknál az a későbbiekben milyen hatással lehet a kapcsolatra?
Szia amig ismerkedtek és nem komoly a dolog addig semmi kép se hagyd ott a munkád legyél független mert ha szakitotok akkor nos...
Várj vele a házaságig ha nála vagy vele akarsz dolgozni... (vagy legyen 5 éves a kapcsolat...)
Figyelj akkor van komoly hatása ha az egyik fél ezt ki használja vagy ha az egyik fél abszolut nem tesz semmit a kapcsolatba!
Ez alatt azt ertem hogy sok nő ezt kihasználja szét nyitja a lábát azt kész (persze ebből van férfi is de az ritkább...)
A másik meg kb mint egy normális kapcsolatban hogy pl az egyik fél fizet mindent a párjának meg még szinte karácsonyra sem vesz neki semmit...
+ férfi létemre szerintem igen vonzó tud lenni mikor egy nő független és sikeres! (Szinte ösztönöz hogy én is annyi energiát tegyek bele a munkába!)
És szerintem őt sem fogja zavarna nagyon hogy pár évig még az is maradsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!