Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az egyik fél jóval tehetőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik fél jóval tehetősebb a másiknál az a későbbiekben milyen hatással lehet a kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy férfivel, eleinte nem tudtam az anyagi helyzetéről szinte semmit. Nem nagyzolt azzal hogy gazdag lenne. Majd a hónapok alatt szépen kirajzolodott minden. Nem is ezzel van a baj. Hanem hogy nem tudom hogy ez milyen hatással lehet a kapcsolatunkra. Mert azt már pedzegette hogy ha komolyabbra fordul közt ünk a dolog akkor szeretné ha a mostani munkámat befejezném, és majd nála dolgozhatnék, vagy egy vállakozást inditsak majd el, amiben ő támogat. De én emiatt kellemetlenül érzem magam, mert mindig is saját magam oldottam meg mindent, és ha nem is éltem túl jól, de elvoltam. Meg nem is szeretnék tőle függeni. Én gondolom túl vagy ez a későbbiekben tényleg feszültség forrás lehet közöttünk?
2019. ápr. 15. 12:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%

Szia amig ismerkedtek és nem komoly a dolog addig semmi kép se hagyd ott a munkád legyél független mert ha szakitotok akkor nos...

Várj vele a házaságig ha nála vagy vele akarsz dolgozni... (vagy legyen 5 éves a kapcsolat...)

Figyelj akkor van komoly hatása ha az egyik fél ezt ki használja vagy ha az egyik fél abszolut nem tesz semmit a kapcsolatba!

Ez alatt azt ertem hogy sok nő ezt kihasználja szét nyitja a lábát azt kész (persze ebből van férfi is de az ritkább...)

A másik meg kb mint egy normális kapcsolatban hogy pl az egyik fél fizet mindent a párjának meg még szinte karácsonyra sem vesz neki semmit...

+ férfi létemre szerintem igen vonzó tud lenni mikor egy nő független és sikeres! (Szinte ösztönöz hogy én is annyi energiát tegyek bele a munkába!)

És szerintem őt sem fogja zavarna nagyon hogy pár évig még az is maradsz

2019. ápr. 15. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!