Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? (A barátom nem akar velem szexelni ezentúl. )
A barátod egy igazi tudatlan barbár. Meg kell nézni a gumit a végén és annyi. Ha ennyire parázik akkor meg kihagyni azt a 4-5 napot amikor peteérésed van.
Minek vagy ekkora tuskóval aki kiakad azon, hogy leteszel valamit amitől nem vagy jól? Az a férfi aki kicsit is utánaolvas, hogy milyen veszélyekkel jár a fogamzásgátló és mennyire szét tudja cseszni a szervezeted valószínűleg maga fogja azt mondani, hogy ne merd beszedni. Ahelyett, hogy izgul a kiszakadt gumin gyógyszer miatt izgulhat azon, hogy lehet-e még egyáltalán gyereketek. A gumi ugyan úgy 99%-os biztonságot nyújt mint a gyógyszer.
Létezik már férfi fogamzásgátló is, nézzétek meg.
Vagy, ha itt még nincs, akkor pl. pesszárium + zselé.
Igaz, nekem nem baràtom van, hanem élettàrsam, nem is 20 éves vagyok màr, de gumival dugni kapcsolatban?!
Na ne màr!
Én nem szedek tablettàt, mert nem fogom kinyírni magam 40 előtt, ha ügyes a férfi, bőven elég a megszakítàs.
Szàjjal befejezed, hiànyérzete nem marad.
A gumi minden érzést elvesz fizikailag.
"a megszakítàs"
Az NEM fogamzásgátlás.
Ilyen alapon orosz rulettet is játszhatsz.
És???
Kinek fàj?
Van gyerekem, abortuszom is volt màr, igaz nem az utóbbi 4 évben.
Megbízok benne, tudom hogy vigyàz.
Hát ez egy jó nagy bunkó.
Nyugodtan hagyd abba a tablettát,az egészséged nem ér annyit. A gumi is pontosan ugyanolyan jól véd.
Igen, megbízható a gumi, csak éppen se te, se a pàrod nem fogtok érezni semmit.
Én ŐT szeretem érezni, nem valami műanyag szrt.
Írtam, ha oràlisan befejezed, nem marad hiànyérzete.
Persze ha még gyerekek vagytok, akkor marad a gumi.
Ez így van.
Csak ha a Kérdező kis 20 éves csitri, a pàrja meg 21 éves pàviàngyerek, na akkor oda biztos nem a gólyàt vàrjàk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!