Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre ment a házasságom, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre ment a házasságom, nem tudom mit tegyek, miért nincs erőm tovább küzdeni?

Figyelt kérdés
Fel halmozódtak a gondok,de nem megoldhatatlanok,a férjem mégsem tesz semmit.Csak hogy párat említsek,túlsúlyos és hiába mondom neki hogy zavar,hónapok ota a sex sem működik éppen emiatt nem hajlandó leadni pár kilót.Vannak rossz fogai igy a lehelete is taszít,de ezt sem bánja.Nem dolgozik,meg keresi a pénzt mindenre de fix munkahelye nincs,hiába próbálom megértetni vele hogy ez nem jo igy,ő biztos nem megy el dolgozni.A fontossági sorrend még mindig nem helyes nála...velem nem igazán foglakozik,nem beszélgetünk,nem érzem nőnek magam mellette,csak cseléd vagyok ugy érzem. 3 gyerekünk van,velük sokat foglalkozik de ugy élünk mint a lakótársak.Nincs már energiám küzdeni,sodródok a mindennapokkal a gyerekek miatt,de jo ez igy?Igy kell leélnem az életem? Én nem akarom ezt...
2019. ápr. 12. 09:07
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
85%

Vélhetőleg nincs gyereke - főleg nem három- aki azt mondja,hogy nem tartja elég oknak azt,hogy gyerekkel miért is nehezebb válni.

Itt nem za a kérdés,hogy fog majd találni a kérdező valakit, inkább az,hogy 3 kicsi gyerekkel magára maradva hogy fog boldogulni?Egyáltalán a lakhatás megoldott-e, maradhat-e a gyerekekkel a lakásban, mennyi gyerektartást fizet az apa, és mennyi terhet vállal át a gyereknevelésből. Van-e a kérdezőnek a férjén kívül segítsége,akár olyan valaki, pl. szülők, akik anyagilag tudják szükség esetén támogatni, vagy a gyerekek nevelésébe besegíteni.

A leírt okok alaposak, mivel a kérdező ezeket már szóvá is tette valószínű,hogy változás nem várható, de akkor is megértem a dilemmáját.

Előre meg kell terveznie hogyan fog tudni boldogulni, és aztán kell kilépnie a házasságból.

2019. ápr. 12. 09:59
 12/46 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, párod mikor is változott meg? Kétlem, hogy az elmúlt 2 évben. Akkor minek szültél neki plusz két gyereket, ha tudtad, hogy mennyire sz..rik rád?
2019. ápr. 12. 10:05
 13/46 anonim ***** válasza:
68%
Jogos a kérdés, de a gyerekek megvannak, és a helyzetre így kell megoldást találnia.
2019. ápr. 12. 10:07
 14/46 A kérdező kommentje:
Anyagilag nem tud senki támogatni,anya 75 éves igy a gyerekeket sem bizhatom rá.Régota matekozok hogy jönnék ki jol anyagilag de dolgoznom kellene ami jelenleg megoldhatatlan.A férjemmel többször is beszéltem már de mindig az a válasz hogy idióta vagyok nincs igazam.De bizony sokat változott az elmult 2-3 évben
2019. ápr. 12. 10:29
 15/46 anonim ***** válasza:
39%

"A kisebb gyerek 2 éves sincs még"

vs

"De bizony sokat változott az elmult 2-3 évben"

Ha az elmúlt 3 évben sokat változott, akkor minek szülted meg neki a 3. gyereket? És akkor itt ki is a hibás? Nem a pasi, hanem te. Ha láttad, hogy mennyire megváltozott negatív irányba, akkor nem csinálok még plusz egy gyereket.

Ja, és három gyerek után mennyi családi pótlékot is kapsz?

2019. ápr. 12. 10:39
 16/46 A kérdező kommentje:
45ezret :D ezt soknak tartod? De nem ezen van a hangsúly hogy melyik gyereket miért szültem,reméltem hogy változik valami jobb irányba,amikor terhes lettem dolgoztam és nem sok időm volt igy nem tűnt fel annyi minden mint most.Akkor ha szóvá tettem pl a súlyát diétázni kezdett sikeresen,szülés után ugy tűnt minden tökéletes de az idő előre haladtával rájöttem hogy sajna nem.
2019. ápr. 12. 10:49
 17/46 anonim ***** válasza:
16%

"reméltem hogy változik valami jobb irányba,amikor terhes lettem"

Na ez a legnagyobb h..lyeség, hogy valaki azt hiszi, hogy sz..rból minden happy lesz, ha szülök egy gyereket, mert majd egy újabb gyerek biztos helyre hoz mindent. :D

"dolgoztam és nem sok időm volt.."

Ne csak a pasit vádolt, te se foglalkoztál vele. Mind a két félnek kötelessége napi szinten ápolni a kapcsolatot, különben az meghal. Mint most is.

Szerintem már nem tekint rád rég nőként, csak a gyerekeid anyját látja benned. Ez a kapcsolat már rég halott.

Amit főztél, azt edd is meg. Bocsi.

2019. ápr. 12. 10:54
 18/46 A kérdező kommentje:
Jobban bele gondolva ha nem lenne a harmadik gyerek már valószínűleg nem lennénk együtt.Ugy gondoltam megmentheti a házasságom,meg akartam és akarom most is menteni mert szeretem őt és hiszem hogy lehet változtatni.En 3 gyerek után is fontosnak tartom hogy külsőleg is megfeleljek neki és igyekszem sok időt kettesben tölteni a férjemmel emellett elvégzem ami a kötelességem.Viszont ő csak az utóbbit teljesíti,minden más lényegtelen számára tehát egyoldalúnak tartom az erőlködést
2019. ápr. 12. 11:00
 19/46 A kérdező kommentje:
Egyem meg amit főztem? Jo,én főztem egy főételt és desszertet amit nagy ímmel-ámmal megevett,majd főztem egy komplett menüsort amit a kutya elé dobott! Akkor miért vagyok én a hibás? Biztos van bennem is hiba mert nincs hibátlan ember de ha csak fele annyit megtenne a kapcsolatunkért mint én akkor nem ide irogatnék!
2019. ápr. 12. 11:06
 20/46 anonim ***** válasza:
47%

De te még mindig azt hangoztatod, hogy nem akarsz elvárni, meg akarod menteni a kapcsolatot, amit már nem lehet. A megmentéshez két ember kell. A te erőbefektetésed kevés. Értsd már meg, kérlek!

És mi a te kötelességed? És mi az ő kötelessége? Míg nem voltak gyerekek, ő mit tett bele a kapcsolatba, a házimunkába?

"Jo,én főztem egy főételt és desszertet amit nagy ímmel-ámmal megevett"

Na, ennél a pontnál kellett volna vele elbeszélgetni, hogy akkor ő miért ilyen, mi változott a kapcsolatotokban. És nem főzni neki tovább, hogy jaj, majd idővel megváltozik jóra. És még mindig hangoztatod, hogy meg akarod menteni a kapcsolatot. Minek?

Ajánlom neked elolvasni Csernus Imre: A férfi és A nő című könyveket. De youtube-on hangoskönyv formájában fent van, ha inkább hallgatni szeretnéd.

2019. ápr. 12. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!