Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legsértőbb dolog, amit az exed vagy a párod mondott neked?
exem: életképtelen vagyok
mostani párom: undorító ember vagyok, egy szerencsétlenség
Exem: így kéne állnia a mellednek (megemeli), 20 éves voltam, nagy melleimre már akkor hatott a gravitáció...mndezt mosolyogva, és meglepődött, hogy rosszul esik. Ugyanez az ember, később: nem akarok kövér lánnyal járni (56 kiló voltam), ne öltözz már ilyen szarul, nem vagyok beléd szerelmes, mégis mit gondolsz, bezzeg az exe, na az igazi nő stb . Mindezt úgy, hogy az ő külseje na az egyáltalán nem volt tökéletes.
Első barátom volt, hülye voltam én is, örültem neki, hogy valaki jár velem. Máig nem értem miért udvarolt, miért keresett, miért kezdeményezett, ha csak rugdosandó pótléknak kellettem.
Exem: egy hétig voltam kórházban műtöttek, mikor hazaengedtek otthon, " jó hogy itthon vagy, már ráférne a lakásra a takarítás és tiszta ruha sincs".
Sajnos csak két héttel később volt csak erőm elköltözni...
Akart még más párkapcsolatokat is és emiatt szakított velem.
25/f
Ex: egy korcs vagyok
Jól megagyaltam érte
Exem: szabad akarok lenni és nem lekötve, de majd pár év múlva újra találkozhatunk.
A mostani párom nem mondott sosem sértőt nekem, 5 éve együtt :) Úgyhogy köszönöm az exnek, hogy elküldött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!