Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne ha egy nálam szegényebb lánnyal jönnék össze?

Figyelt kérdés

Haverok szerint igen. Megmutattam nekik a lányt, azt mondták ők is, hogy szép, aztán mondtam, hogy nincs úgy eleresztve, mint az ex csajom, cserébe viszont normálisabb. Suliban is elég sokat látom, csak sajnos ő busszal jár át, én meg kocsival, suliban meg nem merem zaklatni, mert mindig a bnőivel van.

Meg haverok szerint gondjaink lennének abból, hogy ő szegényebb, mint én.

De nemtudom, annyira tetszik, hogy nehéz megálnom, hogy ne szólítsam meg.

Szerintetek?

2010. júl. 4. 22:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

hogy te mekkora egy bunkó p ö c s vagy??! O.o

nehogy már a pénz meg a haverok döntsék el,h te kit szólítassz meg.

ezek után hagyd békééén!

2010. júl. 4. 23:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindenképp gáz lenne, ha a csajszi összeállna egy ilyen gyerekes, anyagias, érzéketlen fráterrel.
2010. júl. 4. 23:33
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha emiatt nem kezdesz vele egy guztustalan eltaposnivalo fereg vagy! Mar bocs... Kit erdekel, az ilyenek nem szamitanak..:/
2010. júl. 4. 23:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szégyen basszus, ez nem kéne hogy kérdés legyen...
2010. júl. 4. 23:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
ha hallgatsz a haverjaidra, csak a lány jár jól
2010. júl. 5. 00:20
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
ha te nem, majd másik érettebb pasi biztosan felkarolja a kicsikét, hiszen azt irtad, hogy szép
2010. júl. 5. 00:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem ciki. Tudod mi a kínos? Hogy ilyen kérdés egyáltalán felmerül a fejedben. Na ez már sokkal cikibb.

23f

2010. júl. 5. 00:22
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

1. A haverjaid sekélyes idiótáknak tűnnek!

2. egy ember, lány értékét nem mérheted a pénzében!!! Így nagy pofáraesásekben lehet részed!

3. Ha tetszik akkor bánj úgy vele, mint egy bármilyen lánnyal. Az íratlan szabályok, úgyis elrendezik a dolgokat!

Íratlan szabály: Mindig a pasi fizet, hív meg, stb!

A nőknek reális és szerintem jogos elvárásuk, hogy a férfi teremtse meg az egzisztenciát, bár a legtöbb lány ezt nem várja el és ellenkezik is miatta!

Sose vidd bele olyan helyzetbe, hogy költségekbe verd őt! Ajándékoknál is adj kicsit de különlegeset, viszont vidd el helyekre amik lehetnek drágábbak is mint pl egy koncert.

Én havi 150+30 -at keresek, igaz van adósságom, amit törlesztenem kell. A barátnőm ezzel szemben havi 50-70-et keres és neki is van mit törlesztenie. Mégis úgy érzem, hogy az anyagi gondok a mi gondjaink, a fizetéseink a kettőnk fizetése. Amit megengedhetünk magunknak azt megengedjük, amit nem azt nem.

Ha a csaj szegény, neked pedig van, akkor ezt nem szabad kiütköztetni az elején, viszont fokozatosan bele kell vinni a csajt abba, hogy ami a tiéd az az övé is, mert ti egy pár vagytok. Persze ez évek alatt, vagy ahogy a kapcsolat mélyül. Sosem szabad, hogy éreztesd vele anyagi erőfölényedet! Légy szerény, és tiszteld őt. Értékeld őt többre a pénzednél, és minden rendben lesz!

Minden embernek van mit fejlődnie lelkileg. Nekem eszembe se jutott volna anyagi különbséget látni, kettőnk között, még akkor sem ha az nagyobb lett volna! Ezen az iskolán most neked is keresztül kell menned, hogy jobb emberré válj, és tudd értékelni a valódi értékeket a pénzzel szemben!

2010. júl. 5. 00:25
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen haverjaid vannak, csak sajnálni tudlak! Szép, szép de busszal jár iskolába és ez gáz? Én megtehettem volna, hogy minden reggel autóval járjak iskolába, még is buszoztam, mert tudom mi az, hogy valami pénzbe kerül, és ha valami pénzbe kerül, az nem pottyan csak úgy az ember ölébe! Én nem ítéllek el, mert nem ismerlek, viszont ha azért képes vagy úgy dönteni, hogy nem jössz össze a lánnyal, mert anyagilag nem úgy áll a családja, ahogy a tiéd, akkor csak is megvetni tudlak!

Nekem másfél évig volt egy szegényebb párom, egyáltalán nem zavart! Nem érdekelt, hogy a szobájában kettőt nem tudtam lépni, nem érdekelt, hogy sokkal egyszerűbben éltek mint mi, holott mi sem vagyunk gazdagok! Őt viszont iszonyatosan zavarta ez a különbség, és egy idő után az agyamra ment, hogy a kapcsolatunk végén mindig azt szajkózta nekem milyen könnyű dolgom van... Egyszer sem hoztam fel a témát, sosem érdekelt a srácok anyagi helyzete, az érdekelt, hogy szeretem! Ő nem tudott megbirkózni a tudattal, hogy a párja egy fél centivel nagyobb lábon él mint ő! DE amondó vagyok, egyáltalán nem bántam meg azt a másfél évet, bármikor újrakezdeném!! Ha már most azon gondolkodsz, hogy ebből vita lehet (ami szerintem abszolút ember és nem pénz függő), akkor bele se kezdj, ne okozz neki fájdalmat! Ha nehezedre esne olykor meghívni valamire, hogy együtt lehessetek máshol is, ne csak otthon, akkor szintén ne menj bele!

Ha te ezt nem érzed problémának, illetve cikinek, és felmered vállalni, akkor kezdj bele! Nekem is volt gazdagabb barátom, és sosem használtam ki a helyzetet!!! Ha ő sem pénztárcaként fog tartani, akkor semmi baj nincs azzal, hogy szegényebb, mint ti!

2010. júl. 5. 00:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Jól van, megnyugodtam, vannak még normális emberek.
2010. júl. 5. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!