Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatással volt a kapcsolatodra a tény, hogy a párod nem tetszett a szüleidnek?
Most fogunk összeköltözni másfél év után, és a kapcsolatunk minden szempontból harmonikus. Sosem veszekedtünk (vitáink nyilván voltak) mindent meg tudunk beszélni a hasmenéstől kezdve az élet értelméig.
Anyám viszont kezdetektől fogva utálta mondvacsinált indokok miatt, most meg elhord engem napi szinten mindenféle ringyónak és nem olyan szimpla dolog ignorálni őt.
Egy ideig, jegelve volt a kapcsolatom, főleg anyámmal.
Bármikor belekezdett mondani, felálltam és távoztam.
Kellet 2-3 év, még belátta, nem jó amit csinál. Annyit ér el, hogy végérvényesen elveszít engem is.
Volt ismerősöm, akinek az anyja hisztirohamot kapott, mikor szakított a pasijával. Szerintem bele volt szerelmesedve -.-
De ennek ellenére is szakított a csaj, s aki utána lettneki, azmindenféle volt már, de ennek ellenére tesznek rá, nagyon boldogok.
Ha túlságosan beleszólnak a szülők,megy a sok kritika, megjegyzés...az ált. arról szól, hogy meg akarják fúrni a kapcsolatot.
1-2 jótanács, megjegyzés ( de nem kritika) még belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!