Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek tetszik, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek tetszik, ha egy csaj elérhetetlen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 21:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Elérhetetlenség illúziója szerintem olyan dolog ami akkor is rávesz arra hogy hülyét csinálj magadból, ha csak ránézel és már akkor látod rajta, hogy esélyed sincs.

Ne általánosítsunk, van olyan férfi akiből sok minden kiveszett, de sok akad aki méltó a Férfi névre. A férfigyűlölők meg jól tennék ha megkeféltetnék végre magukat normálisan. Elegem van a savanyú pics@ákból. Erre tudom az a válasz, hogy kivel? Mikor az összes szánalmas és töketlen. Ez nem így van, annak, hogy még nem b@asztak meg igazán az az oka, hogy nem akarnak! Nyilván okkal.

A nők elérhetetlensége sajnos mostanában bunkósággal párosul, de nem gond, akkor ott a jő öreg szöveg: "menj haza akkor kislány és használd az ujjacskáid, ez a fäsz (itt megmarkolod az említettet) akkor sem fog ezek után átkefélni a mennyországba, ha térden állva könyörögsz.

Bunkóságra bunkóság.

Az elérhetetlenség azonban ha méltó stílussal párosul, az boszorkányság, és igába hajtja a férfit.

Bocs a férfigyűlölőktől, csak jó tanácsnak szántam ;-)

2010. júl. 5. 04:10
 22/26 anonim válasza:
Az megin egy másik dolog, hogy picit tovább tart, míg kialakul a dolog, (ez az ún. udvarlás)... de aki nagyon odavan magától és elérhetetlen, és csak azér csinálja, hogy fárasszon, azzal nincs semmi dolgom. Úgy tűnik, ő is úgy gondolja, hogy neki sem velem.
2010. júl. 5. 10:41
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ok, hogy a nők szeretik ha hajtanak utánuk, de ha esetleg idő múlva meg is adnák magukat. Talán több kedve lenne az embernek a nő után teperni.

"Tetszik nektek, ha egy csaj elérhetetlennek TŰNIK?"

Szintén nem a válasz. Ha elérhetetlennek tűnik, vagy tényleg az is keresek mást, az ilyen elérhetetlen nő meg ott keres pasit ahol akar. Csak tőlem távol.

2010. júl. 6. 01:39
 24/26 anonim ***** válasza:

"Minek legyen "tűz" ha bunkó módon lekoptatnak a vérbe? Én már ráuntam az udvarlásra. Ezt tartom helyesnek de a mai viágban felesleges időpocséklás. F/18"

Nekem kifejezetten tetszik, ha egy pasi kulturált módon udvarol. Tehát nem a netes csajozós dumákat használja. (Bár a "Szia cica, van gazdád?" még belefér :) )

2010. júl. 6. 12:42
 25/26 A kérdező kommentje:
én is elvárnám, hogy kulturált módon udvaroljon :P de nekem az nem fér bele :D
2010. júl. 6. 12:44
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem szeretem. Nem vagyok nyomulós, nem lihegek sokáig a nyakában. Ha érdektelenséget látok, akkor hagyom a francba. Ha úgy játsza az elérhetetlent, hogy azért a tudomásodra hozza,hogy kellesz neki, és ez egyértelmű, illetve van rá reális esély, csak néha ellökdösöd kicst magadtól, azt még belefér. De ha teljesen fásult arccal egy kuka vagy, felé se fingassz, akkor ne várj túl sokat szerintem. Csak egykét puncsolóbajnok fog még esetleg rádharapni, más nem nagyon.
2012. júl. 30. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!