Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedtetek olyan kapcsolatban, ahol nem voltatok szerelmesek?

Figyelt kérdés

És emiatt később le is zártátok azt.

Bizonytalanok voltatok, hogy az az-e az a kapcsolat, amire vágytok, nem éreztétek, amit kell, stb.

Szóval milyenek voltatok ilyen kapcsolatban?

2019. ápr. 5. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen kapcsolatom, mindenkit szerettem akivel kapcsolatom volt, persze nem egyformán.
2019. ápr. 5. 18:09
 2/6 Clay Morrow ***** válasza:
Hát nyugodt és magabiztos voltam. Tudtam, hogy hamarosan illetve bármikor véget érhet és semmi "maradandó" károsodást nem fogok szenvedni.
2019. ápr. 5. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem szerettem vele csókolózni. Untam randikra mászkálni, ezért nem is bántam, amikor apránként hozzámköltözött (egyre ritkábban ment haza, egyre több cucca volt nálam).

A szex katasztrofális volt, nagyon ritkán feküdtem le vele. Érdekkapcsolat volt, nem kell őt sajnálni, tudta, hogy nem szeretem. Amikor szerelmes lettem viszonzottan, szakítottam.

2019. ápr. 5. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak utólag tudom, hogy nem szerelem volt. Akkor azt hittem, szerelmes vagyok, de csak szeretetet éreztem iránta. Mivel mindenki azt hajtogatta, hogy rendes srác, adjak neki egy esélyt, megtettem.

Nem éreztem lepkéket a gyomromban randik előtt és a hívásait se nagyon vártam esténként. Valahogy úgy jellemezném, hogy jól elvoltam vele, de nem volt lángolás. Viszont mivel jól megvoltunk és a szex is jó volt, nem akartam szakítani, el tudtam volna vele képzelni az életet, legalábbis akkor, mert a környezetemben mindenki azt hajtogatta, hogy nem minden a szerelem, ráadásul volt előtte egy 12 éves kapcsolatom, aki életem szerelme volt és úgy gondoltam, én már úgysem leszek szerelmes.

Végül, ez a "nagyon rendes" fiú úgy átkrta az agyamat, ahogyan előtte még soha, anyagilag és érzelmileg is. Azóta nem hallgatok senkire magánügyeket tekintve.

Mióta szerelem-kapcsolatban élek, már látom, mi a különbség.

2019. ápr. 5. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első nagy szerelmem után fél évvel volt, és 2 évig tartott. Kb az első 3 hétben nagyjából minden ok volt, és utána hetente néhány napot úgy éreztem hogy szeretem valamennyire, a többiben rossz érzéseim voltak, de utána jött megint néhány nap fellendülés. Együtt laktunk, és sokat dolgoztunk. Mások szerint helyes volt, népszerű volt, rendes volt, és szeretett, de másokat leszólt, olyan negatívkodó volt, nem az én stílusom. Nem szerettem ha megcsókol, sokszor próbáltam kifogásokat kitalálni, hogy elkerüljem a rossz érzéseket, és nem voltam boldog attól hogy a közelembe jött, nem vonzódtam hozzá igazából mert nem voltam szerelmes. Utána erre rájött, mert elolvasott egy levelemet amit a barátnőmnek írtam, ezért szakítottunk.

Ez olyan időszak volt ami után többet sose akartam ilyet.

A mostani párommal egész más, mindig örülök ha látom, ha megcsókol.

2019. ápr. 5. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan volt, hogy elmúlt. A végére teljesen hidegen hagyott, aztán kiléptem.
2019. ápr. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!