Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar, ha a pasi szőrös odalent?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 17:38
11/14 anonim válasza:
A lányok többsége minden hol borotválkozik, sztem belefér az idejükbe nekik is! Igen zavaró sztem ha tiszta szőr!
12/14 anonim válasza:
A "lányok többsége" szerintem túlzó megfogalmazás, és félrevezeti az ott olvasgató tizenéveseket. Közegtől függ. Pl. diszkóban, divatemberek közt, ahol ez menő és beszédtéma, ott biztos mindenki, de másutt nem ilyen az arány.
13/14 anonim válasza:
legyen csupasz lent és a hónalja is. én bokától nyakig mindenhol szőrtelenítek, ahol nő szőröm, és nem 1 perc, hogy mindenhonnan leszedjem, egy pasi is igazán megtehetne annyit, amennyit én elvárok.
14/14 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy szőrös odalent! Legyen csak természetes, és szeresse a testét, úgy ahogy van, mert a barátnője is önmagáért szereti, olyannka, amilyen! Engem zavarna ha csupasz lenne!!! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!