Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat mennyire zavarják a fiun a pattanások?
Figyelt kérdés
Nem gondolok sokra csak elszőrtan a homlokomon ajkamon, meg az arcomon.2008. nov. 10. 16:13
1/10 anonim válasza:
Ha az a kérdés, hogy jobb esélyekkel indulsz-e ismerkedésnél, akkor sajnos igen a válasz. Az első benyomásnál minden játszik... Ha téged zavar, akkor kozmetikus...
3/10 anonim válasza:
egyaltalan nem ciki kozmetikushoz menni egy fiunak ilyen dolgokkal, es hidd el, az onbizalmad is meg fog noni, ha eltunteted oket.
a pattanas fiun, lanyon egyarant zavar, bár természetes jelenség, lehet tenni ellene
sot, meg imponal is a lanyoknak, ha egy fiu torodik magaval, es eltunteti a pattanasait
5/10 anonim válasza:
első vagyok:
Ha az a kérdés, hogy jobb esélyekkel indulsz-e ismerkedésnél HA NINCSENEK, akkor sajnos igen a válasz. Az első benyomásnál minden játszik... Ha téged zavar, akkor kozmetikus...
6/10 anonim válasza:
Engem nem zavar :D pláne, ha a fiú: sármos, okos, kedves és aranyos :D
7/10 anonim válasza:
engem zavarna, de valószínűleg csak azok,amik az ajkadon vannak... de a kozmetikus tényleg jó ötlet
8/10 anonim válasza:
engem pl nem zavarna, csak ne hagyd, hogy látszódjon hogy fehér a vége. na mert az már zavarna..
9/10 A kérdező kommentje:
nem fehér foltok vannak, hanem pirosak. figyelek a bőrömre de hát a sebek megmaradnak a pattanás után.
2008. nov. 10. 19:16
10/10 anonim válasza:
A kevés nem olyan zavaró, pláne, ha hagyod, h az illető barátnő kinyomkodja, még jó pontot is szerzel.
De nekem már udvarolt olyan srác, aki tele volt, annyira sajnáltam, de nem bírtam helyes srácnak tartani... Nagyon zavart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!