Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányokat mennyire zavarják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat mennyire zavarják a fiun a pattanások?

Figyelt kérdés
Nem gondolok sokra csak elszőrtan a homlokomon ajkamon, meg az arcomon.
2008. nov. 10. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Ha az a kérdés, hogy jobb esélyekkel indulsz-e ismerkedésnél, akkor sajnos igen a válasz. Az első benyomásnál minden játszik... Ha téged zavar, akkor kozmetikus...
2008. nov. 10. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Amennyire téged a lányokon
2008. nov. 10. 16:28
 3/10 anonim ***** válasza:

egyaltalan nem ciki kozmetikushoz menni egy fiunak ilyen dolgokkal, es hidd el, az onbizalmad is meg fog noni, ha eltunteted oket.

a pattanas fiun, lanyon egyarant zavar, bár természetes jelenség, lehet tenni ellene

sot, meg imponal is a lanyoknak, ha egy fiu torodik magaval, es eltunteti a pattanasait

2008. nov. 10. 16:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Engem nagyon.
2008. nov. 10. 16:53
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

első vagyok:

Ha az a kérdés, hogy jobb esélyekkel indulsz-e ismerkedésnél HA NINCSENEK, akkor sajnos igen a válasz. Az első benyomásnál minden játszik... Ha téged zavar, akkor kozmetikus...

2008. nov. 10. 17:00
 6/10 anonim válasza:
Engem nem zavar :D pláne, ha a fiú: sármos, okos, kedves és aranyos :D
2008. nov. 10. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
engem zavarna, de valószínűleg csak azok,amik az ajkadon vannak... de a kozmetikus tényleg jó ötlet
2008. nov. 10. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
engem pl nem zavarna, csak ne hagyd, hogy látszódjon hogy fehér a vége. na mert az már zavarna..
2008. nov. 10. 19:05
 9/10 A kérdező kommentje:
nem fehér foltok vannak, hanem pirosak. figyelek a bőrömre de hát a sebek megmaradnak a pattanás után.
2008. nov. 10. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:

A kevés nem olyan zavaró, pláne, ha hagyod, h az illető barátnő kinyomkodja, még jó pontot is szerzel.

De nekem már udvarolt olyan srác, aki tele volt, annyira sajnáltam, de nem bírtam helyes srácnak tartani... Nagyon zavart!

2008. nov. 10. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!