Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnehezebb, amiről lemondtál a párkapcsolatod miatt?
Egy párkapcsolatban nem lehet mindig az, amit te akarsz, lemondásokkal is jár.
Miről volt a legnehezebb lemondanod?
Önmagamról!!😣😢
Hol van már az a vagány,beszédes,gyönyörű,magabiztos nő aki voltam..sehol..miatta..
"Önmagamról!!😣😢
Hol van már az a vagány,beszédes,gyönyörű,magabiztos nő aki voltam..sehol..miatta.."
Ezért kizárólag magadat okolhatod...
Nekem sincs semmi, ami eszembe jutna, nem mondtam le semmiről. Szabadidőm is maradt ugyanúgy, arról szabadon döntök, hogy ezt a párommal, barátaimmal vagy magammal szeretném tölteni, ahogy a többi férfiról való lemondást sem tartom áldozatnak, mert hiszen szintén szabad akaratomból döntöttem úgy, hogy én márpedig egyetlen férfit akarok.
Szóval, mondhatnám azt is, hogy semmiről sem kell lemondanom, igazából mindig az van, amit én akarok- ha meg nem, az általában egy közös megegyezéssel hozott kompromisszum, ami mindkettőnknek jó, és szintén nem egy lemondás.
Semmi komolyról.
Ha számomra igazán fontos dolgokról kéne lemondani, akkor nm illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!