Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak van ehhez köze?
Első randin pizzát ettünk. Azt mondta hogy meg kell ennem mindent amit rendeltünk, de utána mondta hogy csak viccelt. Végül csak megbírtam mindent enni.
Meg volt úgy hogy nálunk ettem kenyeret. Nem szoktam a kenyér külső részét megenni, mert sokszor kikezdi a számat. Erre is azt mondta hogy pocsékolok. 2 hónapja járunk.
Nem tudom, engem idegesítene.
Ha már most ilyenekbe beleszól, mi lesz később...?
Atyám...
Semmi köze hozzá mennyit és mit eszel.
#1 esnek.. szép dolog az éhezőkre gondolni de ez amit itt leirsz egy orbitális butaság. Attól, hogy valaki a világ másik felén éhezik azért én ne dobjak ki valamit amit nem birok vagy akarok megenni?
Szomorú ha valahol éheznek de amit én nem dobok ki az nem fog hozzájuk kerülni. Amit pedig kidobok azt nem tőlük veszem el, hogy pazaroljak. Innen ami a háztartásokban megmarad senki nem fogja afrikába vinni. Itt abból pazarlunk ami itt van, amit 99.9%-ban itt (európában) termeltek ki, senkitől semmit nem veszünk el és attól ha nem dobom ki attól egy mák szemmel sem lesz nekik több és nem szűnik meg ott az éhezés. Hülye propaganda az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!