Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van, akinek ismerős ez a helyzet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, akinek ismerős ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Ebben a leírásban nem rólam van szó.

Véget ér a bevásárlás, és fáradtan ballagtok ki az áruházból a nehéz táskákkal feleségeddel és gyermekeddel. Alig várjátok már, hogy megérkezzen a villamos, és végre hazaérjetek. Már a gyerek is nyűgös, és próbáljátok nyugtatgatni.

Végre megérkezik a várva várt villamos, és leültök mindnyájan. Kellemes érzés tölt el benneteket, hogy végre egy kicsit megpihenhettek, amíg majd le nem szálltok.

Aztán a következő megállónál váratlan dolog történik. Már majdnem elszenderedsz a fáradtságtól, amikor a megállót elhagyva egy rendkívül szép, rövidnadrágos angyalka helyezi le magát melléd. A látványtól hirtelen megéberedsz, és egyben megdermedsz. A szemed ragasztóként mered rá, és sóvárogva nézed minden porcikáját. Arra gondolsz, hogy szebb, mint a feleséged, és nem is tudod felidézni magadban, hogy egyáltalán láttál-e már valaha ennél szebb lányt. Minden tökéletes rajta, olyan, mint akiről mindig is almodtal. És miközben a késő délutáni napfény rávetődik angyali arcára, te már szinte önkívületben ábrándozol arról, amire ilyenkor az ember vágyik.

Ugyanakkor pár megálló múlva megtörténik az, amit te nem szerettél volna, de mégis be kell következnie: a lány leszáll, és te mély fájdalommal kíséred minden mozdulatát ennek a tüneménynek, ahogyan távolodtok tőle a járművel. Legszívesebben utána rohantál volna, de tudod, hogy ezt sajnos nem teheted meg.

Hazaérve nemcsak fáradt, hanem rendkívül zaklatott is vagy. Már szinte semmi nem létezik neked ekkor, csak ez a lány. Idegesen végzed a teendőidet a nap hátralévő óráiban. Feleséged megkérdezi, hogy mi van veled, te pedig azzal hárítasz, hogy kimerített a vásárlás, - ami félig igaz is.

Éjszaka alig tudsz elaludni fáradtságod ellenére, és miközben átkozod magadban azt a pillanatot, amikor összeházasodtatok, már érleled magadban a gondolatot, hogy holnap el kéne menni arra, ahol ez a tündérke felszállt a villamosra.

Bár továbbra is szereted a feleséged, de már nem egészen úgy, mintha új időszámítás kezdődne mostantól. Ugyan megpróbálod kiverni a fejedből ezt az egészet, de hát nem megy, mert ilyen szép angyalt még talán soha nem láttál.

Innentől kezdve mindenki tovább gondolhatja a történetet. Volt már valakivel ilyesmi esetleg?

2019. márc. 27. 08:37
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

5-ös, miért vagyok bohóc?

10-es, azért kibírhattad volna a végéig!

7-es, igen, így működik ez. De mégis szembeállítottam a szürke hétköznapok rutinját egy friss élmény lehengerlő és sokkoló izgalmával, újdonságával, frissességével. Ez egy kitalált történet, tehát más általam ismert személlyel sem történt meg.

Szerintem az a férfi, akiben ilyen nyomokat hagynak ezek az élmények, kell hogy rendelkezzen annyi önismerettel, hogy ne nősüljön. De továbbra sem értem kedves 5-ös hozzászóló, hogy miért vagyok bohóc.

2019. márc. 27. 10:40
 12/18 A kérdező kommentje:

8-as, ez is sokkoló, de sajnos másképpen.

9-es, szerencsés az az ember, aki egy ilyet csak úgy el tud felejteni.

2019. márc. 27. 10:47
 13/18 A kérdező kommentje:
Az "átkozottat" nem kell feltétlenül szó szerint érteni, hanem az élmény hevességét akartam érzékeltetni, amikor átfut az ember fején akár ilyen gondolat is, hogy miért házasodott meg.
2019. márc. 27. 11:00
 14/18 anonim ***** válasza:
31%

Szépen írsz, fogalmazol, az tény.

A tartalom meg kissé felkavaró, nyugtalanító érzést ébreszetett bennem. Habár az biztat, hogy írtad az egész fiktív és nem megtörtént eset...de sajnos tudom,hogy bármikor megtörténhet hasonló és történik is nap mint nap. Sajnálom a másik felet, ha ő viszont nem ilyen. Csak azt remélem, hogy minél többen rájönnek, hogy ilyen természettel nem kell házasodni.

Volt-e ilyesmi? Olyasmi volt, ami szerintem mindenkivel, és annyi, amennyi kell legyen, nem tovább. Meglátod az angyalkát, szép, jól esik ránézni, aztán eszedbe jut,hogy neked is van egy angyalkád, aki évek óta a társad és jobban szeret bárkinél, majd megcsókolod és közlöd mennyire szereted.

*A 8-as válaszadónak adjatok egy díjat!

2019. márc. 27. 14:11
 15/18 anonim ***** válasza:
89%

A volt férjem ugyanígy volt vele egy idő után. Képes volt mellettem is megnézni más nőket és ha egyedül ment valahova, amikor hazajött, már a viselkedéséből láttam, hogy jó nőt látott. Csak annyit kérdeztem néha: szőke volt, vagy barna? Nagyon zavarban volt, dühös volt rám, hogy úgy olvasok benne, mint egy nyitott könyvben.

Amúgy nem csalt meg, fizikailag legalábbis nem. De lelkileg naponta.

Mivel ez főleg a gyerek születése után eszkalálódott, pár évig csendben tűrtem. Amikor a gyerek óvodába ment három és fél éves volt. Én visszamentem dolgozni szeptemberben, végre megkaptam a teljes fizetésemet és nem 25 ezer forintos gyesen tengődtem. Hamar beadtam a válást áprilisban már elvált nő voltam.

Ő nagyon dühös volt rám, hogy nem tűrtem ezt némán, hiszen ő nem csalt meg a gyerek miatt. Hát kösz. Azóta is a házasságunkat siratja, nincs párja, azt mondja, engem szeretett egyedül igazán. Ehhez képest amikor javítani akartam a haldokló házasságunkon, elhajtott a fenébe. Késő bánat, így hívják az ilyet. Azóta is csak nézegeti a tündérkéket.

2019. márc. 27. 18:29
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös, ha jól értem, eleged lett abból, hogy állandóan más nőket nézegetett?
2019. márc. 28. 10:14
 17/18 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy ez nála amolyan "se veled, se nélküled" helyzet, sokan vannak ezzel így. De ha tényleg kellesz neki, akkor nem értem én sem, hogy miért hajtott el a válás előtt.
2019. márc. 28. 10:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Mert akkor úgy érezte, én vagyok az akadálya, hogy megkaphassa ezeket a tündéreket. Amikor szabad ember lett, próbálgatott csajozni, de normális kapcsolata azóta sem lett.

Nem az volt az egyetlen oka a válásnak, hogy nőket nézegetett, hanem az, hogy nem volt már köztünk szex sem (nem az én hibámból, az ő feje fájt LOL) és boldogtalan voltam mellette. Hiába kértem párterápiára stb. Fun fact: én sosem nézegettem pasikat és nem is álmodoztam róluk, pedig a férjemmel nem volt már akció. Amíg vele voltam, gondolatban sem csaltam meg. Csak arról álmodoztam, hogy kettőnk között még megjavulhatnak a dolgok. Hát, nem ez történt.

2019. márc. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!