Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex jelentősége?

Figyelt kérdés
Szerintetek a szex túl van értékelve a mai világban? Miért forog minden ekörül?

2019. márc. 21. 13:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

Hasonlóan viszonyul az én meglátásom szerint a szex a kapcsolathoz, ahogy a szem cseresznye a tortához. Sokkal gusztább az a torta a cseresznyeszemmel a tetején... olyannyira, hogy utána minden szelet tortát úgy képzelek el, mert úgy teljes, de ha most megkínálnának pár szem cseresznyével, őszintén szólva nem tudnám, hogy ezzel most én mi a f**zt csináljak. :D

Szerintem baromi fontos, de semmi képpen nem önmagában.

32/f

2019. márc. 21. 14:38
 12/15 A kérdező kommentje:
10-es! Ott a pont!!! Viszont ez mennyire eladható? Létezik olyan férfi aki nem akar szexelni, és még kölcsönösen tetszetek is egymásnak? Van egy barátnőm (barát), aki asszexuális, de piszok jól néz ki. Ránézésre mindenki 3 másodperc alatt dugja meg gondolatban 10X. Szóval azt mondta nekem, hogy gyűlöli önmagát, mert folyamatosan ostromolják, majd megpróbálja a kapcsolatot valakivel, de rövid úton meg is szakad, mert ezt senki sem tolerálta eddig. Most meg már ott tart, hogy leprásként tekint magára, akinek sosem lehet kapcsolata, mert betegnek tartja magát ez miatt. Mesélte, hogy ő el szokta mondani hogy milyen, de a fiúk többségének annyira magas az egója, hogy azt mondták neki, hogy majd ők bebizonyítják milyen a jó szex. Természetesen ez senkinek sem sikerült. A legutolsó fiúja amikor látta hogy teljes a kudarc, eltorzult arccal üvöltözött vele a kocsiban, és kitette őt az út szélére, mondván innen már haza is mehet. Na ezek után még depressziósabb lett, és most ott tart, hogy megfogadta, hogy férfival szóba sem áll többé. 24 éves egyébként.
2019. márc. 21. 14:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Semki bajom azzal aki asszexuális (félreértés ne essék) de lássuk be hogy azért nem az a "normális", vagy alap. Ez a ritkábbik eset. Biológiailag úgy vannak megteremtve mind a nők mind a férfiak hogy kívánják a szexet. De kivetelek mindig vannak.

Nincs azzal baj ha valaki asszexuális csak el kell fogadni hogy akkor keressen magának olyat aki szintén az. Lehet hogy kevesebb ember asszexuális de minthogy ne várjuk el egy asszexuális embertől hogy szexeljen ha nem akar , úgy egy olyantól se várjuk el hogy teljesen megvonja magától a szexet aki meg kívánja. Lehet ezzel próbálkozni hogy jaj szerelem és akkor majd én böjtölök és áttérek a szex mentes életre a parom miatt akibe szerelmes vagyok de hosszútávon nincs értelme. Egy egészseges szexuális étvággyal rendelkező ember (akár nő akár férfi) ha itt van mellete valaki akibe szerelmes , akit vonzónak lát egy idő után nem bírja ki. És akkor vagy jön a megcsalás vagy a szakítás. Vagy mindkettő. És ez csak idő kérdése. Nem éri meg erőltetni.

2019. márc. 21. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
evolúciós oka is van,ha nem akarnànk szexelni,kihalnánk
2019. márc. 21. 17:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Túl van értékelve a mai világban? Nézz körül a régi idők zennéi között. Alig találsz olyat, ami nem a szerelemről (és persze annak szerves részéről, a szexről) szólna.
2019. márc. 23. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!