Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex jelentősége?
Hasonlóan viszonyul az én meglátásom szerint a szex a kapcsolathoz, ahogy a szem cseresznye a tortához. Sokkal gusztább az a torta a cseresznyeszemmel a tetején... olyannyira, hogy utána minden szelet tortát úgy képzelek el, mert úgy teljes, de ha most megkínálnának pár szem cseresznyével, őszintén szólva nem tudnám, hogy ezzel most én mi a f**zt csináljak. :D
Szerintem baromi fontos, de semmi képpen nem önmagában.
32/f
Semki bajom azzal aki asszexuális (félreértés ne essék) de lássuk be hogy azért nem az a "normális", vagy alap. Ez a ritkábbik eset. Biológiailag úgy vannak megteremtve mind a nők mind a férfiak hogy kívánják a szexet. De kivetelek mindig vannak.
Nincs azzal baj ha valaki asszexuális csak el kell fogadni hogy akkor keressen magának olyat aki szintén az. Lehet hogy kevesebb ember asszexuális de minthogy ne várjuk el egy asszexuális embertől hogy szexeljen ha nem akar , úgy egy olyantól se várjuk el hogy teljesen megvonja magától a szexet aki meg kívánja. Lehet ezzel próbálkozni hogy jaj szerelem és akkor majd én böjtölök és áttérek a szex mentes életre a parom miatt akibe szerelmes vagyok de hosszútávon nincs értelme. Egy egészseges szexuális étvággyal rendelkező ember (akár nő akár férfi) ha itt van mellete valaki akibe szerelmes , akit vonzónak lát egy idő után nem bírja ki. És akkor vagy jön a megcsalás vagy a szakítás. Vagy mindkettő. És ez csak idő kérdése. Nem éri meg erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!