Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vesztettétek már el a szerelmeteket saját hibátokból?
Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 16:50
11/19 anonim válasza:
16:59 83% én szerettem nagyon, de nem bántam meg, hogy vége lett !!!!XD , sőt így utólag örülök is neki, hogy nem maradtunk együtt.
12/19 anonim válasza:
igen...de aztán rájöttem, hogy ck kihasznált....
13/19 anonim válasza:
meg sem szereztem. lehet hogy saját hibámból. ahhoz tartom magam,hogy a pasi kezdeményezzen. most megmár nemis fogjuk többet látni egymást,hacsak nem futunk össze az utcán. de nem bánom annyira. nem bírnám mégegyszer elviselni azt a fájdalmat amit okozni tud..
14/19 anonim válasza:
ha tölem kérded mit csináltam akkor csak a veszekedés lehet. ő elkezdte énmeg nemtudtam abbahagyni. mert ha nincs igaza valakinek akkor nemtudom azt mondani hogy ugyvan ahogy nincs.. talán te is hibáztál kedves kérdező??? mit tettél??
15/19 A kérdező kommentje:
hibáztam,elég nagyot:/
felhívtam osztálykiránduláson részegen(nem vagyok rá büszke,nem szoktam amúgy inni)és nem emlékszem,hogy mit is mondhattam neki,de nagyon megsértődött,azóta nem akar velem szóbaállni,nem mondja el hogy mit mondtam,sőt még az utcán se köszön...egyesek szerint azt mondhattam hogy megcsaltam,pedig amúgy nem,csak állandóan ezt szokta kérdezgetni...
2010. júl. 3. 17:30
16/19 anonim válasza:
én folyton saját hibám miatt vesztettem el...=(de rájöttem hogy a szerelem nem nekem való dolog...mindig hibázok...talán még megtudjátok beszélni...próbáld keresni vagy irj neki vhogy..sok sikert...=)
17/19 A kérdező kommentje:
írtam neki,nem válaszol...:S
2010. júl. 3. 18:14
18/19 anonim válasza:
akkor nemistudod miért haragszik? félelmetes. komolyan. de jobb ha megszokod hogy ilyenek a nők. mind hasonló. mintha klónok lennének. mindig ugyanazok a gondok ismétlődnek. sajnos. velemse áll szóba a szerelmem. tudom hogy nagyon rossz hogy még megbeszélni sincs esély.
19/19 anonim válasza:
olyan szerencsétlenek vagytok. Ezzel kapcsolatban már ez kb: 3. kérdés amit olvastam
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!