Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bulizni akar menni a többi lent!?
Rossz a kategória.
Egyébként nem értem,hogy 2 év után miért nem bízol meg benne?
Ennyi idősen még szép, hogy bulizni akar. Az más kérdés, hogy akár nélküled is.
Ismerősöm és a férje is mer külön is bulizni, de többnyire együtt, de akkor is szoktak mással is táncolni, de fel sem merül, hogy csalnának.
Szerintem hagyd menni, mert így vagy kiengedi a gőzt vagy megcsal, és akkor kiderül, hogy mennit is ér(t) ez a kapcsolat.
Tök normális dolog az ha egy ilyen korú embert érdekel az hogy milyen egy buli. Csak azért mert eddig nem ment , nem jele ti azt hogy most nem érdekli. Mostanra jutott el oda hogy érdekli. Ez tök egyéni.
Az meg hogy félsz hogy megcsal.. nem jó. Egy kapcsolatban ALAP a bizalom. Amúgy meg a buli nem egyenlő azzal hogy megcsal. Ha a kisboltba megy akkor is megcsalhat. Aki meg akar csalni nem biztos hogy buliban fog.
Ennyi idősen bulizzon is orrvérzésig, ez a kor erről szól. Az otthonülésre ráértek 30 fölött!
Menj vele bulizni! Nem engedi? Kétlem!
>nem szeretném hogy eljárjon, mert félek hogy mással lesz
>De ettől függetlenül is szeretem nem erdekel
Még te sem érted, hogy miről beszélsz :D
Amúgy az #5-ösnél a pont. Ha meg akar csalni, akkor úgyis megcsal, a bulikon nem fog múlni. Ha a kapcsolatotok rendben van, akkor rendben is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!