Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hitessem el, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hitessem el, hogy csak barátságot szeretnék tőle?

Figyelt kérdés
Kb. egy évvel ezelött ismertem meg a srácot nevezzük Sanyinak..:)közelebbröl ..Kavartunk párszor,meg sokat beszélgettünk telefonon akkor nagyon szerelmes voltam bele.De ö nem.Eltelt pár honap a jött az uj szerelem ez idö alatt párszor felhivott Sanyi:) és érdeklödött mi van velem.Most már nincs párom 1 hete sajnos:(A kérdés hogy hittesem el Sanyival h. csak barátja akarok lenni és beszélgetnék csak vele élöbe?Mint ember hiányzik a vidámsága..Nem tudom h. ez mi de mi ketten folyton vagy idöközönként is de vagy én keresem vagy ö általában felhiv..Szeretetböl szerethet?talán:)Én nagyon kedvelem de nem kéne ugy mint pasi.Csak nem hiszi el:(
2007. dec. 5. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:
69%

Hát pedig, ha tényleg csak barátként kell, akkor meg kell, hogy értse. Ezek szerint ő jobbn szeret téged, mint egy barátot. Ez hosszútávon nem szerencsés. Neked sem jó, de neki sem.

Megértem, hogy hiányzik neked, hisz olyan nehéz találni egy igaz barátot az ellenkező nem között. Üljetek le szerintem és beszéljétek meg, bár ha jól értem ezt már párszor megtettétek, vagy legalábbis közölted vele mit érzel. Azért szerintem megér még egy próbálkozást és majd meglátod, hogy alakul. Viszont ha nem érti mg, hogy "csak" barátként nézel rá, és nem vagy belé és nem is leszel szerelmes, akkor mindkettőtöknek jobb lesz, ha nem nagyon találkoztok. Néha egy-egy telefon, hogy azért mégse szakadjon meg a kapcsoltat, de ennél többet nem javaslok ebben az esetben!

Sok szerencsét!

2007. dec. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!