Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hitessem el, hogy csak barátságot szeretnék tőle?
Hát pedig, ha tényleg csak barátként kell, akkor meg kell, hogy értse. Ezek szerint ő jobbn szeret téged, mint egy barátot. Ez hosszútávon nem szerencsés. Neked sem jó, de neki sem.
Megértem, hogy hiányzik neked, hisz olyan nehéz találni egy igaz barátot az ellenkező nem között. Üljetek le szerintem és beszéljétek meg, bár ha jól értem ezt már párszor megtettétek, vagy legalábbis közölted vele mit érzel. Azért szerintem megér még egy próbálkozást és majd meglátod, hogy alakul. Viszont ha nem érti mg, hogy "csak" barátként nézel rá, és nem vagy belé és nem is leszel szerelmes, akkor mindkettőtöknek jobb lesz, ha nem nagyon találkoztok. Néha egy-egy telefon, hogy azért mégse szakadjon meg a kapcsoltat, de ennél többet nem javaslok ebben az esetben!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!