Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavarna, ha a NŐ többet keresne?
Figyelt kérdés
Pontosabban kb. 500K-val többet...2019. márc. 14. 21:04
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy többet keres a feleségem, mint én. Ilyesmiről nem kérdezgetjük egymást.
4/11 anonim válasza:
Elfogadnám, hogy ez van, örülnék neki, hogy okos, ügyes, és igyekeznék mellette én is megállni a helyemet a világban.
5/11 anonim válasza:
talán egy picit de nem annyira hogy emiatt haragudjak rá vagy bármely más negatív érzés feszültséget keltene, sőt büszke vagyok rá hogy ennyire sikeres és hogy mennyi erőfeszítést bele add a munkájába, de oké néha frusztráltan lehet érezni magad emiatt de akkor is csak azért mer ha pl nem tudnák neki valamit egyből meg venni vagy elvinni oda ahová szeretné
6/11 anonim válasza:
Off: ötös válaszolónak: tudNÉK*!!
7/11 Rockarc válasza:
Igazabol tokmindegy ki mennyit keres, eljen meg belole, a tobbi nem szamit.
42F
8/11 anonim válasza:
Én ugy mondom hogy tudNÁK meg nagyon omlossz! :D
9/11 anonim válasza:
Nem izgat mennyit keres, az se zavart mikor én kerestem a volt páromnál 3x többet. Az viszont zavar ha mondjuk igénytelen és lusta...
10/11 anonim válasza:
Semennyire. Mndig is hidegen hagyott a kiszemelt ő fizetése. Van saját pénzem, nem kell másé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!