Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joga van beleszólni ilyenekbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joga van beleszólni ilyenekbe a barátomnak?

Figyelt kérdés
Ha pl. egymás mellett fekszünk, és én felülök, akkor mondja hogy miért ültem fel, feküdjek vissza, ha ránézek az órára, miért néztem meg az órát. Ha egy pillanatra nem nézek rá kérdezi mire gondolok akár 1 óra hosszán keresztül is.
2019. márc. 4. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem nagyon frusztrálna, azt mondjuk nem hagynám, hogy megmondja mit csináljak, max megkérhetne, hogy feküdjek mellé vissza, de ennyi. Az én párom is kicsit hasonló, sosem éreztem rajta, hogy féltékenykedne úgy egyébként, vannak fiú barátaim, akikkel semmi baja sincsen nem szokta zavarni ha találkozom velük, de ha beszélgetek valakivel akkor folyton kérdezgeti kivel beszélek, mit beszélek, ha barátnőmmel beszélgetek arról is kérdezősködik, mikor felhoztam ezt neki, hogy úgy érzem mintha számon kérne akkor csak megjegyezte, hogy kíváncsiságból kérdezgeti(tényleg elég kíváncsi természet), de pl sosem követelte, hogy adjam meg neki a jelszavamat, vagy mutogassam meg neki a telefonomat és nem is látok arra utaló jeleket, hogy a hátam mögött kutakodna, úgyhogy nem tudom mit gondoljak erről.
2019. márc. 4. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Hogy jön ide a jog? A párkapcsolat KÉT EMBERRŐL szól, nincs semmiféle külső szabálykönyv, amire lehet mutogatni, hogy ehhez nincs jogod.

A kapcsolatba az fér bele, ami a két ember konszenzusa szerint belefér. Ha nem alakítottátok ki a konszenzust, akkor itt az ideje.

Amúgy nyilván nem kéne ilyen szinten próbálni irányítani téged. Nem szabadna hagynod. Már az első alkalommal sem szabadott volna.

2019. márc. 4. 16:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Csoda h még nem üt mert nem ránézel,v nem uralja a gondolatadat is. Egyre több az indok h messzire kerülni kekl a férfiakat főleg akin az első randin látszik h beteg
2019. márc. 4. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
te jó űr isten....ez komolyan mint a dedóba...retardált
2019. márc. 4. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!