Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha mindig csak a lány főz a barátjának?
Itt nem arról van szó mint amikor a házasság során a feleség vacsorával várja haza a férjét a munkából, mert az egy teljesen más helyzet..
A problémám az, hogy már másfél éve vagyok együtt a barátommal és eddig egyszer főzött nekem összesen ebédet (pedig tud úgyahogy főzni).
Van hogy mikor nem kell korán kelnie és jelzem, hogy éhes vagyok csinál egy tükörtojást, de ennyi( ha korán kell kelnie esélytelen mert nagyon nem bír kikelni az ágyból). Én pedig minden alkalommal mikor átjön hozzám, vagy megy reggel korán dolgozni megkérdezem hogy mit készítsek neki, és sokszor meglepem sütikkel és finomságokkal. Az is kezd egyre inkább zavarni, hogy ezt természetesnek veszi, mikor jeleztem neki csak megsértődött, de nem változtatott. Nekem pedig fontos lenne hogy egy férfi tudjon és akarjon is sütni/főzni. Kicsit úgy érzem, hogy nem értékel engem más téren sem..
Másoknál is így szokott ez menni, csak én vagyok erre érzékenyebb? Lehetne még tenni ellene valamit?
18L és 22F
Nő vagyok, ezért kevesen értik meg, hogy egyszerűen nem szeretek főzni. Pedig ha férfi lennék, és nem szeretnék főzni, megértenék.
Ne ugrálj neki ennyit.
A reggelit szerintem mindenki elkészítheti magának, saját hatáskörében, akár előző este is összedobom a szendvicset és beteszem a hűtőbe, ha korán kelek másnap. Ilyet szerintem nem kell elvárni egyáltalán.
Az, hogy te szeretsz sütni, meg nem kellene visszafele is elvárni. Én is szívesen dobok össze egy sajt vagy túrótortát, vagy muffint, de nem igényelném ezt fordítva.
Viszont. Mi már életvitelszerűen együtt élünk náluk, váltásban főzünk, és még arra is figyelünk, hogy ne legyen a másiknak mindig nehezebb. Pl. egy húsos ételt körülményesebb összerakni, mint egy szószos tésztát, így ezt is figyelembe vesszük a heti menüre való bevásárláskor. Nem kellene senkit sem kiszolgálni, én ezt vallom. Régen volt ez inkább divat, míg általánosabb volt, hogy valaki háztartásbeli, akkor oké, de most, hogy ez már ritkult, mindenki dolgozik vagy tanul, el kell mindent osztani. Elvégre nem a nevelését vetted át a fiúnak, nem?
Bocsi, 12-es vagyok.
Utolsó bekezdésem véletlenül sem villogásnak szántam, sok-sok hónap, egy év volt mire ezt sikerült rendszeresítenem, nem így volt az elején.
Köszönöma válaszokat.
Úgy látom, hogy valóban én vagyok kissé túlérzékeny ilyen témával kapcsolatban. Talán mivel én sokkal többet költök a barátomra ( családi helyzetből kifolyólag) és sok helyre vittem nyaralni is ezért kialakult bennem egyfajta érzés, hogy ez viszonzatlan.. ami tudom nagyon rossz dolog, de sajnos én olyan típusú vagyok aki hajlamos belefáradni a viszonzatlan dolgokba és a nagyobb “problémákat” ilyen kis dolgokra is kivetíteni és kissé úgy érezni, hogy én vagyok úgymond a férfi a kapcsolatunkban. Igyekszem a jövőben ezen változtatni
Nos ha én főznék Neked egyszer könyörögnél, hogy soha többet. Lehet a barátod is ilyen.
Fogadd el, hogy van olyan férfi akinek ellensége a konyha. Viszont ezt mással kompenzálnia kell.
Nem ettől férfi a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!