Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha valakit a párja tart el ideiglenesen?
Ha mondjuk úgy döntenek, hogy megengedhetik maguknak, hogy az egyik fél szerezzen első vagy épp sokadik diplomát nappalin, elmenjen továbbképzésre, tehát a közös jövőjükért tegyen valamit.
Nem szorulnak rá, arra a plussz 10-20 ezerre, amit emellett meg tudna keresni.
Miért javasolják mégis sokan, hogy tessék akkor elmenni éjszakánként illetve hétvégente dolgozni, mert nem normális, ha valaki nem keres annyit nappali képzés mellett, hogy mindennek jogosan ki tudja fizetni a felét (lakhatás, kaja, nyaralás).
Nappali egyetem 35-40 óra csak az, ahol jelen is kell lenni. Az otthoni tanulás még erre jön rá.
Ha az ember emellett még elmegy hétvégén meg éjszaka gyárba dobozt hajtogatni, akkor a kapcsolatának jóformán annyi, mert nem is látják.
De biztos megéri azt a 80-100 ezret, miközben a párja meg megkeresi a sokszorosát.
egyéni probléma. ha rászorulnak a két keresetre akkor muszáj, de mint írod nem szorulnak rá és nem zavarja a dolgozó felét sem hogy a másik fél nem dolgozik és fordítva sem, akkor nincs baj.
Az meg hogy mások mit mondanak az ő bajuk.
Tudom hogy nehéz ha pl anyuka, apuka, jót akaró barátnő, barát szólogat be, de helyre kell tenni magadban, hogy ez rájuk egy kicsit sem tartozik.
Én most itthon vagyok egy jó ideje, de egyszerűen nem tudtuk volna fixen, tutira megoldani a lànyom felügyeletét, csak fizetett segítség van, de mivel idős, fàjnak a làbai, így sajnos ő is kiesett, màsrészt mindenkinek jobb volt most így.
Lakbér nincs, sajàt hàzban élünk, màsrészt így kint is, bent is mindenre jutott rendesen időm, nem egy leharcolt nő várta itthon pàromat.
Most megyek dolgozni, majd meglàtjuk mennyire fog működni.
Nem tanuló vagyok màr réges-régen, ezért a vàlaszom nem tudom szàmít-e valamit.
Én semmi kivetnivalót nem làtok abban amit felvàzoltàl.Persze csak ha mindkét félnek megfelel, közös döntés.
Nem hinném, hogy baj nekik, szerintem a kiszolgáltatott helyzet miatt írják. Tudom, mert voltam ebben a helyzetben. Volt, hogy a pasi segített, rákényszerültem, és voltam önfenntartó is. Az önfenntartás sokkal jobb.
Nem tudhatod, mikor mit fog felhánytorgatni a pasi, ez benne van a pakliban idővel. Így inkább én szerzem meg és osztom be a pénzemet, abba senki nem szólhat bele, sokkal szabadabb érzés.
Haha...
Itt nyugdíja nem lesz a 30-40-es korosztàlynak annyi szent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!