Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiuba már 5 hónapja pedig csak msnen beszelek vele nap mint nap. és azt mondja ő is szeret! De az a baj hogy ő 150 km-re lakik tőlem. Sztetek ez égő helyzet vagy baromsag?
én 18 vagyok ő meg 20:) de naon szeretem mi még eddig sajna nem taliztunk de szeretnem már énis meg ő is:)
de létezik ilyen hogy vkit megszeret az ember neten keresztül??
Hát miért ne létezne? Azért szerintem fontos lenne, hogy minél előbb találkozzatok. Az majd mindent eldönt. Végülis nektek már van egy "alapotok", mire találkoztok. :)
Szerintem elég érettek vagytok már, és gondolom az utazást is megtudjátok oldani. Szorítok nektek!
Nem akarom őt elhagyni és ahoz képest hogy még nem taliztunk télleg szeretem és nem csak azért mert szépeket irosgat nekem mert azt nem tagadom télleg aranyos meg minden, de nekem a belsője tetszett meg leghamarabb aztan szép lassan ugy éreztem hogy fontos lett nekem nem birtam ki hogy ne beszéljek vele, telon is szoktunk beszélgetni és már azon vagyunk hogy minél előbb talizzunk:)
Remélem összejön minden:)
Köszönöm a komikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!