Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért küldene el engem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küldene el engem egy kollégiumba, miközben neki saját lakása van?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy 1 éve vagyunk együtt, és amikor az elején együtt voltunk, akkor én még a saját albérletemben laktam. Nagyon szerettem azt a lakást, de mivel csak egy szobát béreltem, neki pedig saját 2 szobás lakása van, mindig ott töltöttük a közös időnket, és egy félév után összeköltöztünk, persze akkor vagy 100x megkérdeztem, hogy biztos mondjam-e fel a szerződést, stb és azt mondta, igen! Mert ő velem akar lenni, és komolyan gondolja. Voltak problémáink, azt nem tagadom, de megoldottuk őket, sajnos egyszer végletesen szakítással. Kvázi ki kellett költöznöm a lakásból, és találni magamnak egy újat. Akkor döbbent rá, hogy ő nem akar elszakadni tőlem, már tervezi, hogy egyszer a felesége leszek, és hogy közösen lesznek gyerekeink, és hogy ne siessük el, ne költözzek vissza, legyünk külön. Ebbe beleegyeztem, de azóta eltelt 3 hónap és nekem sajnos problémák lettek a lakással, ami miatt ki kell költöznöm, mert gyakorlatilag lakhatatlan, addig persze nála alszom, de folyamatosan lakást keresek, hogy jó legyen. Ő a legnagyobb kényelemben a foteljából kijelentette, hogy miért nem megyek kollégiumba? Nagyon mérges lettem, mert 23 éves leszek, és mindig albérletben laktam, és erre van igényem alapból is! El is sírtam magam, hogy hogy mondhat ilyet a legnagyobb kényelemmel, és tudom, mennyire nehéz normális lakást találni, megfelelő áron, meg most nincs is albérlet szezon, sok helyen ha van valami normális, ott fiú lakótárs van. Sőt, azt is kijelentette, hogyha olyan lakásba megyek, ahol fiú lenne a lakótársam, akkor oda fel sem hajlandó jönni!

Nem tudom, én érzékelem-e furának, de hahó, barátom van....én a barátnőmmel talán nem így bánnék.

Mi a véleményetek?

2019. febr. 24. 17:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

"ha ez még egy év után kérdéses,"

Inkább a fél év utáni összeköltözés a túl korai.

2019. febr. 24. 18:25
 12/13 Rockarc ***** válasza:
82%

Vegigolvastam a valaszokat. Jezusom.

Kerdezo. Ennek a kapcsolatnak vege, akarmi is volt koztetek. Basszus, ha valakivel egyutt akarok elni, akkor semmi penzert nem rugnam ki a lakasbol paros labbal. Mert itt most konkretan ez tortenik. Nem is ertem, mirol beszelnek itt masok erett kapcsolatrol meg ilyenek, az osszekoltozes a legjobb dolog a parkapcsolat szempontjabol. Ott kiderul minden. Nalatok az, hogy nem birjatok egymast elviselni. Nem az idopont megvalasztasaval volt a gond, ti nem illettetek ossze.

Keress egy masik lakast es egy masik sracot.

42F

2019. febr. 24. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem nem az a furcsa, hogy kollégiumba küldene, hanem hogy miért vagytok még egyáltalán együtt. Ha egyáltalán lehet ezt még kapcsolatnak nevezni ... Összeköltöztetek, nem ment az együttélés, szakítottatok, elköltöztél. Normális esetben itt vége van egy kapcsolatnak, itt már nem szabadott volna folytatni, mert már csak a kínlódás jön. Ja, hogy ő akkor jött rá, hogy elbaszta, és hiányzol neki? Hát így járt, nem kellett volna kidobnia. Nem is értem miért mentél bele a hülye játékába.

Az meg egy megint másik dolog, hogy neked milyen igényeid vannak, a kollégium nem jó, normális albérlet is alig van, szörnyű hely ez a világ. Vagy mégse? Szerintem meg rohadt jó hely a világ, a kollégiumokkal sincs semmi baj, meg a legtöbb albérlet is simán vállalható lakótársakkal együtt. Ha ilyen igényed vannak, akkor vegyél ki egyedül egy lakást, vagy vegyél magadnak egy sajátot. Ja, hogy ez 23 évesen nem fog menni? Üdv a valóságban.

2019. febr. 27. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!