Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a pasim mennyi a sansz hogy ad egy új eselyt?
Eleinte nagyon lerohant az erzeseivel ilyen love bombing hoz hasonlóan es óvatos voltam mert utana olvastam , hogy az ilyen rosszul szokott végzödni , amilyen gyorsan alakul olyan gyorsan is er veget
Mondtam neki hogy az idö a megoldas hogy a bizalmam megnyerje de neki nincs ideje a vegtelensegig varni , amig eldöntöm hogy mit akarok stb
Közben megtörtent köztunk minden es en sem voltam mindennel elegedett peldaul hogy sérelmekre hivatkozva elborult a szerelmesek napjan stb es csak telefonon beszeltunk , igaz hogy eleg sokat
Föleg hogy mondta hogy teljes kizarólagos kapcsolatunk van , akkor szerintem ott nem illik serelmek möge burkolózni stb
Vegul egyre ritkabban hivott es talalkoztunk es mondtam hogy nem erzem magam szeretve es az az erzesem hogy massal is kavar
Erre azt mondta hogy ezt mar nem turi , a gyanusitgatasaim es a hisztis kirohanasaim , hogy sose tudja hanyadan allunk es vege , ha igy érzek , ne fárasszuk egymast
Utana letiltott mindenhol csak a skypeon nem en ra egy napra irtam neki hogy adjon meg egy eselyt , es elnezest , mondta hogy fogjam fel , hogy vége
De ilyet meg csinalt azelött is csak visszavette a blokálást , igaz rövid idön belul , fél nap , pár óra .
Most ez pénteken törtent azóta se kép se hang .
Mondtam hogy legalabb maradjunk baratok de arra se reagalt
Ezt meg penteken mondtam .
Úgy érzem hogy megalazkodtam tudom , sose csinaltam eddig ilyet , de azt mondtam ok , lehet hisztisebb voltam es nem mentem bele az összebútorozásos terveibe és megértem valahol hogy elege van
Folyton úgy éreztem hogy a kapcsolat túl gyorsan halad , es eláraszza a magánszférám befutott a munkahelyemmel is hivatlanul , a kollegak mindenki latta meg a kapcsolat legelejen , amikor nem tudtuk mi lesz stb
Miert nem akar legalabb egy baratsagot megtartani , ha mar mindent tudunk egymasról , le is fekudtunk parszor , akkor miert kell minden hidat felégetni ?
Mennyi a sansz hogy megis felveszi a kapcsolatot ?
Ha van egy kis esze többet feléd se néz...
Tehát amikor tepert, próbálkozott akkor "túl gyorsan halad a kapcsolat". Ezzel cseszegeted egy ideg. Majd ennek hatására ő visszább vesz, ekkor nehisztizel, hogy biztos van valakije... Hát besz.rás.
Meg persze te kicsit sem szeretted őt, hiszen ha szerelmes az ember akkor nincs olyan, hogy túl gyors. Nem hisztizik azon, hogy most éppen benézett a másik a munkahelyére. Simán álmodozik összebútorozásról. Te kicsit sem szeretted szerencsétlen srácot, és emellé még igazi hisztis pcsa is vagy akinek semmi nem jó. Minek neked így kapcsolat vele?
Mar megbocsass , de van egy gyerekem aki 12 eves es emiatt lassabban óvatosabban kell gondolkodjak , nem hübele balazs módra és talán elvárható a turelem .
Ö mar elsö talalka utan mondta hogy szerelmes es hazasodni akar .
Ez szep es jó , de hihetö ?
Kösz a valaszokat
De ilyenkor mar massal kavar vagy tenyleg soha többet nem fog egy sort se irni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!