Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom telefonján randialkalmazás?
A barátom telefonján találtam egy randialkalmazást (jaumo)
Rákattintott mikor kértem és megjelent h bejelentkezés, kort kellett megadni, de nem jelentkeztünk be.
Én nem emlékszem rá h eddig is ott láttam volna (bár nem nagyon nézegetem a telefonját és a memóriám sem a legjobb)
Állítása szerint fogalma sincs hogy ez mi (1.hazugság,mindenki aki ránéz tudja h az mi), ott volt alapból a telefonján (iphone 6).
Nem magyarázta ki nem mondott rá semmit, csak enyhén zavarba jött (nagyon enyhén). Egy szót se magyarázkodott. Azt mondta ha nem hiszek neki az az én bajom, egész nap dolgozik, későn ér haza (ez igaz).
Szerinte őrült vagyok, de nekem meg mégsem annyira tetszik a dolog. Azt nagyon szeretném elkerülni hogy a végén én legyek a hü.lye akivel szórakoznak.
Mit lehet ilyenkor tenni? Annyi szánalmas energiát elfecsérelni a telefonján való kutatgatás nem éei meg, másrészt zsarolni, kérdezgetni se akarom, mert ha épp úgy akarja lehazudja a csillagot is az égről.
Mit tennétek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!