Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Folyamatosan zsarolva vagyok

Figyelt kérdés
2 éve vagyok együtt a barátommal. Mèg az első hónapban, mikor összejöttünk elkövettem egy elég nagy hibàt és megcsaltam. Azóta nagyon megbàntam, és hihetetlenül szeretem. Van egy személy, aki erről tud, és folyamatosan fenyeget, zsarol mindennel, hogy elmondja neki. Ez megy két éve és belefáradtam. De a barátom soha nem tudhatja meg hogy megcsaltam. Mit tegyek?
2019. febr. 19. 09:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele, csak csók volt
2019. febr. 19. 11:57
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Úr Isten. Egy több mint két éve történt dolgot nőként nem tudsz kimagyarázni? Nagyon béna vagy.
2019. febr. 19. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát ez ciki! De meg kell tanulni, hogy az életben mindennek van következménye, és általában a legkellemesebb dolgok a legártalmasabbak...
2019. febr. 19. 13:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Nem feküdtem le vele, csak csók volt"

Te ennyire hülye vagy? Ezért hagyod magad zsarolni? Mondd, hogy ez nem komoly. Ezt még elmondani is felesleges a párodnak, annyira nincs jelentősége.

2019. febr. 19. 13:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat! Nem hagyom magam tovább zsarolni, ez a két év így is kicsinált
2019. febr. 19. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz: vagy teljesen kizárod az életedből a zsarolót, tehát minden fronton letiltod és nem találkozol vele, vagy ha ez nem megoldás, akkor elmondod a barátodnak a helyzetet úgy, ahogy van.

Tehát, hogy 2 éve megcsaltad, de akkor még nem voltál bele szerelmes és azóta iszonyatosan megbántad és nem csalnád meg újra, valamint azt is mondd el, hogy xy zsarol ezzel.

Így ugyanis kifogod a szelet a zsaroló vitorlájából. Ha a barátod tőled tudja meg, sokkal inkább meg tudja majd bocsátani, mintha mástól tudná meg, pláne, ha teljesen őszintén elmondod, hogy ez már 2 éve nyomaszt téged.

Ha meg 2 év után emiatt mégis elhagy, akkor ennek így kellett lennie.

2019. febr. 19. 14:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja, hogy csak egy csók volt? Akkor meg annál inkább mondd el a barátodnak! Garantálom, hogy vagy elmosolyodik, hogy te annyira szereted, hogy még ettől is paráztál, vagy max kapsz egy kis "ejnyebejnyét" és "büntetésből" diáklánynak kell öltöznöd a következő szexnél...
2019. febr. 19. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!