Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat lelli rombolás nélkül nem létezik?
Van pl egy nő, kitalálja h míg nem akad komolyabb addig szexkapcsolatot tart. Akkor 2 verzió van. Vagy összeáll olyannal aki jól néz ki de elég bunkó, vagy semmibe veszi.
Akkor a nő lelkileg károsodik h ővele ezt meg ezt meg lehetett tenni...
Ha olyannal áll össze aki rendes de a nőnek nem jön be komolyra, akkor meg a fickónak rossz lelkileg h ő nem elég jó.Akkor meg a férfi károsodik lelkileg...meg nő benne a negativ elképzelések a nőkről ami még távolabb teszi h normál kapcsolata legyen.
Akkor a szexkapcsolatoknak semmi értelme.
Mondjuk nem értem, neked mi közöd ahhoz, hogy más nők megélik a szexualitást és a testiséget?
Zavar, hogy nem veled? >:)
#7: Jellemzően ezek az érzelmek eléggé kiszűrhetők. Legalábbis az alapján, hogy a környezetemben akikkel beszéltem és kértek tanácsot, mindnél szóltam, hogy ebből baj lesz. Baj lett. Újra és újra eljátszottuk azt. Természetesen ezek a nők érettnek és komolynak tartották magukat, miközben sírtak éjszaka a kis párnácskájukba.
#10: Ne haragudj, de amit írtál teljesen szétesett és logikátlan. Sehol sem írtam, hogy ne lehetne valamilyen érzelmi háttere a dolognak, mert értelemszerűen egy szexkapcsolatban is van vonzalom és egyebek. Nem lesz attól robot az ember, hogy nem csak szerelemből szexel.
Gyáva és önző sem lesz attól az ember, hogy szeret szexelni.
"Gyáva és önző sem lesz attól az ember, hogy szeret szexelni."
De!
Gyáva mert aki sokat csalódott az szexkapcsolat mögé bújuk, mert fél megint érzelmileg kockáztatni.
Vagy önző mert testét használja a másiknak a lelkii igényeit meg semmibe veszi.
#13: Ha sorozatosan ugyanazokba a hibákba fut és ezért teszi, igen. Tudom, hogy részedről a legtöbb hozzászólás arról szól, hogy a nők mindig rendben vannak, de ettől függetlenül nem kell mindent szépíteni.
#14: Oké és mi a helyzet a tinikkel, akik nem csalódtak? Vagy mi a helyzet azokkal, akik egy hosszú kapcsolat után változatosságra vágynak? Meg azokkal, akik szimplán csak jól akarják érezni magukat?
Egyrészt, hiába gondolod azt, hogy sokan a csalódottság miatt bújnak a szexkapcsolat mögé, ez nincs így. Nyugodtan ülj le beszélgetni pár olyan emberrel, aki ilyenben van. Sokat fogsz tanulni. (Feltéve, ha nyitott vagy és nem csak kötöd az ebet a karóhoz.)
Másrészt, szexkapcsolatban nem feltétlenül csak a másik testét használja az ember. Ha meg igen, akkor konkrétan mindkét fél ezt teszi, ettől pedig nem lesznek önzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!