Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35/F Mi van olyankor ha asszonykám nyaggat állandóan a gyerektèmával?
Megmondom őszinten engem nem motivál a dolog.
Nem èrtek a gyerekekhez.
Gondom bajom van pont elèg így is. (após/anyós utál ,, az èn szüleim nem règ haltak meg. Vagyis èdesanyámèk ,Apám meg 30 ève masszív megfásult alkesz.
"Szóval családi támogatásra nem szamíthatok.
Asszonykám fèl ,hogy kifut a gyerekszülesi időből mert 28èves. Ebből van sok konflikt..
Egyèpkent külföldön dolgozunk nonsop hogy saját lakást vehessünk végre.
Barátaink így már alig vannak egymás agyára is megyünk.
A szex se esik jól igy.
Már depresziós is vagyok.
Hogy oldható ez meg?
28 évesen ráér még bőven szülni. Hova rohan?
A kérdés inkább az, hogy te csak most nem akarsz gyereket vagy 5-10 év múlva sem. Ezt meg kéne beszélnetek, mert hogy ha ez neki fontos és neked nem, akkor ne vesztegesse az idejét veled.
Nőként mondom, hogy ha egy 28 éves nőnek ennyi terve van magával, az nagyon kiábrándító.
Amúgy meg: "Barátaink így már alig vannak egymás agyára is megyünk." -- képzeld mindezt megtetézve egy üvöltő, 10percenként besz*ró gyerekkel. Szerintem menekülj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!