Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivagyok a "vállalkozó feleségektől", hogy lesz így jövőnk? Máshol működik?
A páromnak van egy baráti társasága, ahol esküszöm a férfiakkal jobban kijövök, mint a nőkkel. Ők minimum egy tízessel idősebbek nálam, agyon vannak plasztikáztatva és botoxozva, úgy öltözködnek, mint egy 17-18 éves a rosszabb időszakában. Nem dolgoznak, a legtöbbnek éppen egy érettségije van és nyilván nem azért tartanak ma ott, ahol, mert ők teremtették volna meg hozzá az anyagi javakat. De ettől függetlenül mutatják, mennyi pénzük van és mennyire jól élnek. Kiborít az a nagy ál-összetartás is, hogy mekkora barátnők, közös nyaralás, közös wellnes, közös edzés, de amúgy folyton egymást próbálják túllicitálni. Voltam már velük párszor vacsorán, vagy bulin, és már este 9-kor részegek, ami szerintem úgy nem túl becsülendő, hogy a legtöbb esetben ott vannak a gyerekeik is, és egy sincs még 10 felett. Nem azt mondom, hogy egy szülő ne igyon, de ne azt lássa már, hogy apu kilógatja anya fejét a kocsiból, hogy az ne hányja össze belül az autót... Próbáltam már velük beszélgetni, de nem nagyon sikerült. Pl. az egyikőjük mondta, hogy mennek Afrikába majd nyáron, én meg odavagyok azért a helyért, már kétszer voltam. Gondoltam, hogyha valaki ennyit utazik, és ennyi pénzt fektet egy nyaralásba, akkor biztosan várja, meg nagy vágya, de közölte, hogy ő csak kisoroszlánt akar simogatni, más nem érdekli, meg nem is akar menni a szállásukról sehová, mert nem szereti a port és a szegénységet.
A párom nem ilyen, vele tudunk beszélgetni bármiről, de félek, hogyha ilyen a baráti társaság, ami körülveszi, az később tönkreteheti a kapcsolatunkat. Mert eddig mindig jóban voltam a barátaimnak a barátaival, volt hogy közös programot szerveztünk, vagy együtt buliztunk, és abból sem volt gáz, ha közösen mentünk nyaralni. De ha nekem ezzel a társasággal kéne huzamosabb időt együtt tölteni, kiborulnék, mert az ilyen szintű butaságot nem bírom elviselni magam körül. Nem akarom megbántani a páromat, de nekem ez nagyon nem a megfelelő társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!