Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre több 30 körüli nő pár hónapos kapcsolatból vállal gyereket?

Figyelt kérdés

Több ilyen példát is tudnék mondani.A legtöbben szép nők,akiknek lenne még ideje vagy lehetősége az igazira várni.Előtte több éves kapcsolatokból nem vállalnak gyereket, nincs házasság, stb.

Utána hirtelen jön egy új kapcsolat és gyerek.Sokan még a gyerek előtt az összeköltözést sem próbálják ki.Azt se mondanám,hogy mind hatalmas szerelem , mert sokan a gyerek 1. szülinapja előtt szakítanak. Ilyenkor megkönnyebbülnek,hogy van már egy gyerekük és nyugodtabban ismerkednek ?

2019. febr. 16. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

30 vagyok, szerintem kb ezek lehetnek:

1) mindkét félnek megvan a pénzügyi háttere, hogy gyorsabban pöröghessenek a dolgok. Pl két csóró 21-22 éves egyetemista mire alapozzon? A gyerekhez kell egy anyagi háttér, amit 30 évesen kissebb-nagyobb sikerrel tudsz biztosítani.

2) van akinél tényleg meghülyül az a biológiai óra

3) sok ember szájából hallottam már az alábbi mondatot "Pistával jól megértjük egymást, igazából mire várjunk akkor?" Ez is valahol az, hogy már nem olyan fiatalok

Van olyan is, hogy a férfiak kattannak be, volt szerencsém ilyenhez, hogy azt mondta, ketyeg az én biológiai órám. Szerintem meg az övé ketyegett csak be akarta beszélni, hogy nekünk miahamarabb gyerek kell legyen.

Nem is lett hosszú életű a kapcsolat.

30N

2019. febr. 16. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
64%
Több ilyet is ismerek most, de mindenhol véletlenül csúszott be a gyerek, az anya meg egyedül fogja felnevelni, mindegyik esetben.
2019. febr. 16. 21:35
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

Ja, érdekes, hogy csak a nőket szapuljátok. Egyedül mégis hogy lehet gyereket csinálni?

Egyébként az a nő, aki mindenképp szeretne gyereket, az inkább neveli egyedül is, mint hogy ne legyen se gyereke, se párja. Én sem bántam meg soha, hogy született gyerekem, akkor se tettem volna, ha egyedül maradok. De nem így lett. Manapság a házasságok, kapcsolatok háromnegyede előbb-utóbb véget ér. De a gyereked örökre a gyereked marad.

2019. febr. 16. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:
78%

"Előtte több éves kapcsolatokból nem vállalnak gyereket, nincs házasság".

Nyilván ilyen tapasztalatokból azt gondolják hogy mire várjanak? A hosszú kapcsolat is tönkre mehet és pl. csak vártak és vártak hogy a pasi megkérje a kezüket és szóba kerüljön a családalapítás, de inkább szét mentek, miért vesztegesse tovább az idejét.

2019. febr. 16. 23:56
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Hagyjuk mar ezt az egyedul neveli dumat, miert nevelne egyedul? Sok ismerosom van akik 30eves korukra ugy gondoltak h megtalaltak a parjukat, miert ne szuljenek. Aztan most megis 2. Hazassagba bevallalnak 2. 3. Gyerkocot, immaron 30pluszosan. Ujratervezes van.

30korul mar nem varnak a nok a szoke hercegre v akkorra megtalaljak es gyereket szulnek neki, aztan vmiert megsem mukodik. De a gyerek az gyerek, biztosan, masik ferfi meg johet rengeteg.

En -mivel a ferjem, akit 10eve ismertem- 2 gyereket akart, 30evben huztam meg a sajat hatart, hiszen hazas voltam, diploma, allas meg volt, mire varjunk? Gyonyoruen megszuletett mindket baba 28 es 30 eves koromban,kozben ferj lelepett, lett uj parom, szeretne kozoset.

Most 40ben huztam meg a kov hatart.En sem igy terveztem.

A 30 valoban egy buvos szam amikorra ugy erzi a legtobb no h ezt a gyerekvallalast meg kell(ene) lepni, kesobb nehezebb lehet a teherbeeses.Tobb a kockazat.De azert kevesen ugranak ra bki fkara csak h legyen gyerekuk ekkorra.

2019. febr. 17. 03:22
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Na, hát én 29 éves vagyok, egy szar működőképtelen kapcsolatbòl vergődök éppen kifele 6 év után. Félek tőle, hogy nem lesz gyerekem... Marha nehéz lesz egyenesbe tegyem az életem alapbòl, és nincs rá garancia, hogy találok hipphop egy olyan pasit akivel családot lehet alapìtani, ez évekbe is telhet akár. 27 évesen még nagyba hangoztattam hogy nekem sose kell gyerek, mert mekkora kötöttség, de valòjában szerintem csak ebbe a kapcsolatba nem akartam szülni soha és ezzel áltattam magam. Valòjában belül félek, hogy nem lesz gyerekem.. Remélem nem makkanok meg én is hasonlòkép, amiről a kérdés szòl. Bár nem hiszem, inkabb depis leszek, hogy nem sikerülnek a dolgaim, minthogy felelőtlenül gyereket potyogtassak.
2019. febr. 17. 07:11
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Amíg nem töltöttem be a 30-at én is azt gondoltam, hogy évek mire összecsiszolódik 2 ember és akkor már lehet gyerekben gondolkodni. Mostmár úgy vagyok vele, hogy tényleg hülyeség várni, ha valakivel érzi az ember az összhangot. Talán jobb is az újdonság lelkesedésével belevágni, még mielőtt kiderül a másikról valami.

Sokan éveket tesznek bele vergődő kapcsolatba, ahonnan se házasság, se gyerek, se semmi. Senki se tudja megmondani előre mi az, ami beválik majd.

2019. febr. 17. 08:56
 18/18 anonim ***** válasza:

"Előtte több éves kapcsolatokból nem vállalnak gyereket, nincs házasság"

Mintha ehhez nem 2 ember kellene... Talán hiába várták, hogy megkérjék a kezüket, vagy a férfi azt mondja, hogy gyereket szeretne...

2019. febr. 17. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!