Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Vagy inkább semmit?
Egy közeli ismerősöm mesélte nekem, hogy öcsém barátnője, aki lassan a menyasszonya lesz, egy eléggé nagy titkot őrizeget, amit ismerősöm is tud. De azt mondta, ne haragudjak nem mondatja el nekem, öcsémnek meg pláne nem mert ő nem szól bele kettejük kapcsolatába. Hát én sem szólok de most nagyon fel őrölte az agyam, hogy miről lehet szó. De biztosan komoly dologról, mert ismerősöm azt mondta ha öcsém tudná, úgy ki vágna a barátnőjét mint azt a bizonyos macskát. Kértem, hogy nekem legalább mondja el de nem hajlandó.
Mit tegyek? Szóljak tesómnak, hogy kicsit érdeklődjön jobban a lány utan? Vagy faggassam ki az ismerősöm mindenképp? Vagy hagyjam, hátha sose derül ki? Ki mit tenne? A testvérem javát akarom, de nem.tudom mi tevő legyek.
Igen, volt. Pont most a napokban derült ki. A csajszi 20 evesen össze jött egy 60 éves családos férfival titokban, majd ki derült és volt nagy cirkusz emiatt, meg öngyilkossági kísérlet s ilyenek.. ☹️
Öcsém most próbálja meg emészteni, hogy hogyan tovább.. Mentségére legyen mondva, ez a sztori évekkel ezelőtt történt, amikor még nem is ismerte öcsém öt, de akkor is meg rázó valamilyen szinten.. Nem tudom mi lesz velük. Majd el dől.
3. vok
Komolyabbra gondoltam... De persze, eléggé fura helyzet a 20-60 felállás. Köszi, hogy írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!