Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja úszni a penzköltest?
Azt gyanitom hogy az újdonsult lovagom kb masfel hete mindenbe beleköt csakhogy megússza a Valentin napi költekezest , ezert mübalhékat talál ki , fennakad mindenen
Peldaul ma betegnek erzi magat , holnap akarta h talalkozzunk , de kerdezte hogy akarome én is
Miutan beleegyeztem hogy ok , mondta hogy nem tunök lelkesnek . Ami igaz ,mert érzem , hogy lapitana a jeles nap alkalmaból
Nem biztattam hogy de igen, latni akarom es emiatt azt mondta hogy úgy erzi hogy akkor nincs ertelme ezt folytatni es egyben szakitott is
Mit gondoltok ?
Hat bizony ez a lovag nem gondolhatta tul komolyan a dolgokat, ha ezt meg akarta uszni. Hany forintot sporolt, most oszinten?
42F
# 4
Én kifejezetten KÉRTEM a páromat, hogy eszébe ne jusson meglepni semmilyen giccsel. Akkor a te olvasatodban most biztos xar a kapcsolatunk. Mert boldog kapcsolata csak annak lehet, aki tartja a valentin napot. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!