Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagytok páratlanul?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagytok páratlanul? Várjatok az égi áldást?

Figyelt kérdés

Magasak az elvárások mindkét nemnél vagy van valami nyomósabb indok is?

Rajta vagytok hogy változzon a helyzet?

2019. febr. 12. 18:53
1 2
 11/17 Karena26 ***** válasza:

Igen, várom az égi áldást! :)

Várom azt az 1 férfiembert, akivel kölcsönösen igent mondunk egymásra - egy élethosszig tartó házasságra! ;)

2019. febr. 14. 18:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Éveken át tartó viszonzatlan szerelmek. Nem vagyok kelendő. (31/F)
2019. febr. 14. 18:54
 13/17 A kérdező kommentje:
#12, pacsi haver! Nekem sem mindig viszonozták. De ettől nem vagyunk rosszabbak mint bárki más! :)
2019. febr. 14. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Én sokáig voltam kapcsolatban aztán élveztem az egyedüllétet, függetlenséget, hogy csak a saját dolgaimmal tudok foglalkozni, de mostmár hiányzik egy társ akivel megoszthatnám magam. Hogy eddig miért nem jött össze, hát nagyon ritkán fog meg valaki és igen beismerem, hogy magasak az elvárásaim. Az a 2-3 ember aki érdekelt volna valamiért nem láttak bennem többet, vagy nem akartak látni, vagy nem tudom de nem lett belőle kb. semmi. Egyébként sajnos nem túl kompatibilis az időbeosztásom egy kapcsolat számára, be vagyok eléggé táblázva, de gondolom mindent meg lehet oldani, ha tényleg rámtalál az akivel működni fog. Valószínűleg idealista is vagyok, de nem akarom lejebb adni, megalkudni 24 évesen, inkább várok az "igazira". Bár manapság nem is nagyon kezdeményeznek a férfiak, ami elég szomorú, de így nincs nagyon kísértés se. (Mármint ha nem arra gondolunk, hogy alkalmi kapcsolatot akarnak részegen)
2019. febr. 14. 21:19
 15/17 anonim válasza:
Mert egy hülye idióta nő vagyok,aki egy még nagyobb idiótának szentelt 10 évet.visszafogadtam vagy 8szor. Újra és újra megbántott,míg végre el nem hagytam őt végleg. Azóta képtelen vagyok nyitni más felé,annyira bezártam.félek,nem merek érzelmeket befogadni.32/N
2019. febr. 26. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:

15-ös. Az a szép az egészben, hogy az idő meg megy. Tik-tak-tik-tak...ez mind a te időd...tik-tak-tik-tak...

Azért azt megkérdezném, hogy egy idióta miatt miért sírsz? Tudod, az embereknek jó a rossz, mivel az már kiszámítható. Így benne maradnak a nyakig érő f*sba, büdös, kényelmetlen de legalább langyos.

Egyebet nem tudok mondani.

Amúgy én is ebben a f*sban ácsorgok, bár az életünk teljes, egy dolgot leszámítva.

2019. febr. 26. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
16: És mégis ki nem sz_rja le az időt, most komolyan? Mindenki ugyanoda tart, a domboldalba, minek rohanni? Ha 31 évig nem volt senkim, a legnagyobb ökörség lenne 1 hét ismerettség után összebútorozni valakivel például. A szerelem olyan mint a fing, ha erőlteted, sz_r lesz! (31/F)
2019. febr. 27. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!