Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon féltékeny vagyok. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon féltékeny vagyok. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon szép és csinos. Derékig érő fekete haj, gyönyörű arc, tökéletes mellek és alak. Az a tipus aki ha belép valahová mindenki őt bámulja folyamatosan. Akárhová megy mindenki őt akarja. Próbálom nem kimutatni de megőrülök néha olyan féltékeny vagyok.

2019. febr. 12. 13:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként elárulom, hogy a féltékenységnek mi az oka minden embernél:

Az, hogy szinte minden ember a külső világban, tárgyakban (pénz, autó, ház) vagy emberekben (barátnő, párkapcsolat) keresi a boldogságot, és amikor talál valamit vagy valakit, aki örömet nyújt neki, és ideiglenesen elnyomja a boldogtalanságát, ami pont abból fakad, hogy külsőségekben keresi a boldogságát, akkor hirtelen el kezd rettegni, hogy elveszíti azt a tárgyat vagy embert, amiből a boldogságát származtatja. A féltékenység valójában egy félelem attól, hogy elveszíted, és elmúlik a boldogságod. A boldogtalanságtól való félelem. Azt kell megértened, hogy nem kell semmit megszerezned a külső világban, se tárgyakat, se embereket a tökéletes boldogsághoz, mert az már benned van, csak észre kéne venned. Ha sikerült észrevenned, akkor történhet veled akármi az életben, jöhet akármilyen nehéz élethelyzet, többé nem leszel boldogtalan, és nem fogsz félni attól, hogy bármit is elveszítesz.

2019. febr. 12. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!