Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják, hogy a nőknek nem könnyebb jól kinézni, mikor nőként vékonynak és csinosnak könnyebb lenni mint férfiként kigyúrtnak? (Többi lent. )
Nekem is "szép" férfi kell, amellett, hogy okos meg ügyes.
Nőknek nehezebb zsírt ledolgozniuk, férfiaknak könnyebb izmot felszedniük. Ezt nem nehéz megérteni.
"A nőknek vékonynak "kell" lenniük a férfiaknak meg izmosnak."
Egyik nemnél se kötelező az, amit írsz.
"Ha egy nőn van 8 kiló túlsúly kb 2 hónap alatt leadja egészséges életmóddal"
Na persze :D Olyan 5-8 kiló plusz van rajtam, ami igazából nem zavar, de tény, hogy van. Pár ÉVE követek egészséges életmódot, mozgok, stb, és ez nem megy le. Szóval ez szimpla baromság.
"ellenben egy férfinek 8 kiló izmot felszednie egy év kezdőként!"
Vannak tömegnövelők, amik segítenek. Jó munkához egyébként idő kell, nem értem, mi ezzel a baj. Ne akarj mindent azonnal.
"Ráadásul vannak alapból vékony nők, akik edzés nélkül is jól néznek ki"
Jól? Ez elég szubjektív.
Mellesleg nem elég a jó alakhoz, hogy valaki vékony.
"alapból kigyúrt férfi pedig nincsen"
Van egy csomó férfi, aki nem gyúr, de alapból széles a válla, és van némi izomzata. Én legalábbis egy csomó férfit ismerek, aki nem sportol célzottan, mégse fogpiszka, szóval ez az állításod is egyszerűen hamis.
:DD
ma 16:15
Azt szokták mondani, hogy heti 1kg fogyás amit egészségesen tartani lehet. Szval amit írtam nem baromság.
A tömegnövelő meg nem ér szinte semmit, látszik, hogy nem értesz hozzá, genetikai korlátok vannak, még egy gyúrást elkezdő ember esetében is évente olyan 7-8 kiló izom jöhet fel, elméletileg havi 1 kiló is lehet de az szerintem a nagyon szerencsés és ritka alkat.
Persze van olyan férfi aki izmos edzés nélkül is de ami nekem kigyúrtnak számít olyan nem lehet edzés nélkül senki.
Amit egészségesen tartani lehet.
Egyrészt azért, mert ezt *lehet*, nem mindenkinél fog bekövetkezni. Másrészt ha nagyobb túlsúlyod van, olyan lógós bőröd lesz a heti egy kilótól, hogy becsomagolod magad.
Pont láttam egy amcsi cikket, egy túlsúlyos nőről szólt, aki maratonokat fut... Szétoltották a kommentbe, hogy egészségtelen. Pedig rengeteket edz maratonokra.
Nőként vékonynak lenni, ha alapból az vagy, talán nem nehéz - ezt nem tudom, mert nem ilyen az "alapom" - de CSINOSKÁNAK lenni... Ahhoz nem elég a vékonyság. Attól még lehetsz formátlan és plöttyedt.
Elég egy ilyen test is, ezt össze lehet hozni 2-3 év alatt:
Persze ha rusnya az arcod, nem árt ennél jóval nagyobb darabnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!