Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom miért flörtöl?
Figyelt kérdés
A párom regisztrált egy társkereső oldalra, és ott flörtölt több nővel. A flört volt nála pl."gyönyörű vagy, nincs párja, komoly kapcsolatot keres stb..."
Azt mondta, előttem is ezt csinálta, és nem tudja miért csinálja még most is.
Mi a véleményetek erről?
2019. febr. 8. 08:29
11/17 anonim válasza:
Nem fog leállni. És azt már most borítékolhatod, hogy záros határidőn belül meg is fektet valakit.
De ezt valahol titkon szerintem te is érzed, tudod...
12/17 A kérdező kommentje:
11* Igen ezt érzem én is, már másodjára csinálja ezt ... elkeserít az egész
2019. febr. 8. 09:07
13/17 anonim válasza:
Szerintem ne húzd vele az időt/idődet. Keress olyan embert aki megbecsül, tisztel. Ebből semmi jót nem láthatsz, továbbra is flörtölni, keresgélni fog. :(
14/17 anonim válasza:
Nem szeret téged és nem is tisztel. Semmibe veszi a kapcsolatotokat. Úgy van vele van egy biztos hülye aki elnéz neki mindent még ha meg is csalja.
15/17 anonim válasza:
Volt nekem is ilyen. A volt párom flörtölgetett, kitettem a szűrét, visszafogadtam, újra folytatta. Ezt követően végképp megszakítottam vele a kapcsolatot. Nem fog változni a párod, ne is reménykedj benne. Keress olyat, aki szeret és megbecsül!
16/17 anonim válasza:
Én dobnám!! Nekem is ilyen volt az expárom, azt mondta fogadjam el hogy ő ilyen. Mikor ez kiderült végleg befejeztem vele. Ez egy akkora tahóság enyhén szólva.
17/17 anonim válasza:
Tetrahidronin nyomd már el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!