Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolja vajon?
Röviden próbálom meg fogalmazni ha kicsit hosszú lesz és végig olvasod meg köszönöm! Párommal több mint 3 éve vagyunk együtt abból kb 2-2,5 éve együtt élünk. Sosem voltunk vitatkozosak nagyon nem is szoktunk veszekedni de az utóbbi időben észre vettem hogy páromnak meg változott a viselkedése és nem közeledik már felém annyira.. mint ki derült beszélgetett más nővel akivel telefonon is beszéltek. e miatt össze vesztünk meg ígérte tiltja a közösségi oldalról igy is tett de ez az ígéret kb 2-3hétig tartott. És vissza oldotta a tiltást mondván kíváncsi volt hogy írt e rá kérdeztem sok sok szokásos kérdés.. stb amire a válasz nemtudom.., nemtudom, mire mondtam neki rá 1-2napra üljünk le beszélni komolyan és beszéljünk hogy fog e ez igy tovább működni és mondta hogy időt szeretne kérni egyedül szeretne lenni mert nem tudja mit szeretne, nem szeret már úgy mint az elején közeledni sem közeledett már úgy felém és mondtam neki igen észre vettem. és igy haza mentem a szüleimhez. el telt 4-5 óra és hív hogy nem gondolta komolyan amiket mondott és szeret. meg beszéltük ugyan hogy változtatnunk kell egy két dolgon de nekem azóta is ez a mondat jár a fejemben hogy nem szeret már úgy azóta pedig már én vagyok bizonytalan ebben az egészben hogy működni fog e tovább és hogy tényleg szeret e. nemtudom mit gondoljak. és egyébként 2éve jegyesek vagyunk.
32/F 23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!