Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történik ha ez kiderül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik ha ez kiderül?

Figyelt kérdés
14éves vagyok,3X voltam pszihiátrián.érfelvágás begyógyszerezés,szökés.nagyon megváltoztam azóta és a szüleimmel is rendbe jött a kapcsolatom.az összes dolgot egyetlen fui miatt tettem,akit ott bennt ismertem meg.összejöttünk bent,és teljesen beleszerettem ugy éreztem hogy ö is szeret.de aztán öt meg kiengették onnan.nem tudtam a lakcímét meg semmit,csak azt h meik faluban vagy kisvárosban lakik,de még az sem volt biztos.8 honapon keresztül kerestem,aztán megtaláltam.megbeszéltünkj egy talit,ott volt,bemutatott családjának.de aztán szakítottunk,azt hittemm hogy ö életem szerelme.én szakítottam,mert nagy volt a távolság,és nem volt megbízható.1hétre rá összejöttem 1 másik sráccal,akivel barátnöm hozott össze,nem terveztem,csak sodródtam az árral.ö törödött velem,mindig itt volt,csak aztán vele se jött össze.mi erröl a vélemyényetek?lehet teljesen uj életet kezdeni?
2008. nov. 8. 19:09
 1/5 anonim válasza:
100%
szia! bár én már 23 éves vagyok, velem is előfordult hasonló mikor ennyi idős voltam. úgy éreztem, nem megy tovább. kórházba nem kerültem, és szerintem te sem vágysz vissza oda...az tök jó hogy a szüleiddel rendbe jött a kapcsolatod, biztos hogy segítenek ebben is, mármint hogy túltedd magad a dolgon. igenis fáj az első szerelem, nagyons zar, és az ember úgy érzi nincs értelme tovább...de van!! jah azt még hozzáteszem, hogy most a pszichiátrián vagyok ápolónő...És nagyon sok embert láttam új életet kezdeni! Sokkal nagyobb gondok után is. A tied neked a legnagyobb, ez egyértelmű, de szerintem a nehezén már túlvagy! Én csak kitartást, sok sok erőt, és boldogságot kíánok neked, hidd el hamar megtalálod...!!
2008. nov. 8. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Át kell alakítanod a negatív érzelmeidet pozitívvá. Könyvek segíthetnek ebben. "A stressz élteerővé alakításának taoista módszerei" című könyvet ajánlom. Itt van három videó is, ami érdekelhet téged:

http://www.youtube.com/watch?v=eDwESq1ZGcs

http://www.youtube.com/watch?v=hE5-VfUXtyE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=hJTJSlJO0uk&feature=related

2008. nov. 8. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem fog tetszeni a válasz de szerintem 14 évesen ne ez legyen a legnagyobb problémád, és persze ne tegyél kárt magadban ilyen dolgok miatt...

Inkább tanulj vagy valami, előbb utóbb úgyis meg fogod találni a nagy Ő... vagy Ő téged...

19 éves srác

2008. nov. 8. 21:33
 4/5 anonim válasza:
Ha új életet akarsz kezdeni, akkor én is bátran tudom Neked ajánlani a taoista filozófiát, amit már előttem megtettek: "Ha a folyóba pottyansz, ne kapálózz, mert elsűjedsz és megfulladsz, csak sodródj az árral a víz tetején". Ezt úgy értem, ne szomorkodj semmi miatt, legyél optimistább, ne törekedj valamiért, mert az is lehet, hogy előbbre jutsz ha nem csinálsz semmit, ha az öledbe hullik egy lehetőség akkor használd ki. Azonban ami a legfontosabb NE TEGYÉL KÁRT MAGADBAN!
2008. nov. 8. 22:31
 5/5 anonim válasza:
Ja, és fiatal vagy még hidd el bőven lesz legetőség ami még az öledbe pottyanhat, csak észre kell őket venni.
2008. nov. 8. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!