Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek el egy pasit, akibe szerelmes vagyok és képes lennék érte megtenni bármit?
Figyelt kérdés
Már számtalanszor megpróbáltam elfelejteni,de hiába. Próbáltam közeledni hozzá, de felesleges elhajtott "menj innen, hagyj békén nem vagyok rád kíváncsi,szállj le rólam"-szöveggel. Megpróbáltam már azt is hogy megutálom ,de ez sem jött be! :( Könyörgöm segítsetek felejteni nekem már darabokban van a szívem!! ezt ráadásul másodszor kapom az élettől :( Adjatok valami jó tanácsot léccy. Mert ha ez jövőre megint megtörténik velem én már esküszöm, hogy belehalok :(2010. jún. 30. 21:24
11/12 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit erdekelne itt van minden baj okozoja talan meg ismeritek is ezt a szemetet !! :(
else tudjatok kebzelni h mit tett velem!! a neve: BIRDÁCS ERIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
2010. júl. 9. 23:47
12/12 anonim válasza:
Szia én nagyon együtt érzek veled. Én velem mindig ez van :(. Szinte már kezdem megszokni. Úgyhogy én már rá se akarok nézni a pasikra. Nem akarom,hogy még egyszer megszeressek egy fiút. Nem akarok többet szenvedni. Szerintem is foglalkozz mással, nekem bejött :D. Az egyik volt osztálytársam 6 évig tetszett, és márciusban próbálkoztam és hát sajnos nem :(. Aztán április vége körül sikerült elfelejtenem, mert másra tereltem a gondolataimat. És bejött,mert reggel mindig látom a buszon és nem hiányzik. Biztosan sikerül elfelejtened :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!