Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szomorú vagyok. Mit tegyek?
Sokan csinaljak azt, hogy idegenekkel beszelik meg a problemajukat. Azokkal konnyebb. Plane igy anonim formaban. Egy ket PM es kiirod magadbol a fajdalmat, talan tudnak valami epito jellegut valaszolni. Esetleg megismered masok problemait, mindenkinek megvan a maga keresztje, meg ha nem is latszik.
42F
Köszönöm szépen mindenki válaszát. Nem csip-csup ügyekről van szó, hanem komoly problémákról.Az egyiken kb. másfél éve, a másikon fél éve dolgozom komolyan, minden erőmet bevetve, és eddig csak kudarc ért, de nem is csak az, hanem néhol még nehezebb lett, mint volt. Ezen a kettőn kívül még egyéb komoly problémák is vannak a családban és a környezetemben,amik rám is tartoznak. A munkahelyi stressz is nagyon sokat nőtt az utóbbi fél évben. Nyilván mindig lehet nehezebb, de én se a semmiért nyavalygok.
A barátommal hiába beszéltük meg, én nem tudtam eddig megbocsájtani, nem olyan a helyzet, mint régen.
Szoktam adományozni, nincs egy hete, hogy egy hatalmas zsák ruhát adtam egy családnak. Karácsonykor is sok gyereknek juttattam el ajándékot.
Pszichológusra nincs most pénzem sajnos, minden pénzemre szükségem van a problémák megoldásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!